Kartshop-header
Kevin Magnussen slår Jolyon Palmer i Bahrains kvalifikation

Kevin Magnussen gør rekordforsøg på Jyllandsringen

7. april 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Som en del af fejringen af FDM Jyllandsringens 50 års jubilæum, får de danske fans en sjælden mulighed for at se Kevin Magnussen køre på dansk grund.

Det sker, når han mellem det andet kvalifikationsheat og finalen i DTC ved Åbningsløbet skal forsøge at slå banerekorden for lukkede biler. Rekorden lyder lige nu på 1m07s49.

– Det bliver spændende at se, hvordan Kevin Magnussen klarer sig, når han skal prøve at slå banerekorden. Han kører til hverdag på nogle af verdens bedste racerbaner, og nu skal han køre på Danmarks bedste og længste racerbane med hele 2.300 meter, siger Jesper Carlsen, direktør i FDM-DTC.
Det er første gang, Kevin Magnussen kører på FDM Jyllandsringen, siden han vandt Danmarksmesterskabet i 2008. Nu er han tilbage på dansk jord, og for publikum er det en enestående mulighed for at opleve Kevin Magnussen i en Renault-racer.

Læs også: Her kan du se Formel 1 – helt uden binding

– Det her er en sjælden mulighed for at se Kevin Magnussen køre. Den almindelige dansker kan ikke lige rejse ud og se et Formel 1-løb, men nu har man altså mulighed for at hylde vores danske Formel 1-stjerne og se ham folde sig ud på banen, siger Jesper Carlsen.

Det er første gang, Renault præsenterer deres nye sportsvogn – en Renault R.S.01 med 550 hestekræfter og en topfart på over 300 km/t. Da der ikke tidligere er kørt racerløb på FDM Jyllandsringens nylagte asfalt, er banens greb desuden i top, hvilket giver gode muligheder for at slå banerekorden i lukket racerbil. Udover rekordforsøget, vil Kevin Magnussen på storskærmene give interview for publikum.

– Kevin Magnussens chancer for at slå banerekorden er rigtig gode, da forhold, bil og kører er i topklasse. Naturligvis er der meget, der spiller ind. Det er blandt andet første gang, Kevin Magnussen kører bilen, hvilket kan være en udfordring, så alt kan ske. Det bliver spændende at se udfaldet, for rekorden er efterhånden tre år gammel, siger Jesper Carlsen i FDM’s pressemeddelelse.

Rekordforsøget finder sted fra cirka klokken 16.20 til 16.40 mellem det andet kvalifikationsheat og finalen for DTC, søndag den 24. april.

Læs også: Her kan du se Formel 1 – helt uden binding

1 Comments

  1. Det passer nu ikke helt at Kevin ikke har kørt på banen siden 2008. Maj 2009 kørte han faktisk løb i en Renault Clio.

Skriv en kommentar