Ruslands Formel 1 kval 2016. Kevin Magnussen under Ruslands Formel 1 Kval

Kevin Magnussen: “Jeg tvivlede på fremtiden”

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

I et interview med Sky Sports løfter Kevin Magnussen op til Monacos Formel 1-Grandprix sløret for sine bange anelser efter fyringen hos McLaren sidste efterår.

“Jeg tvivle selvfølgelig på fremtiden, og jeg kiggede andre steder – i DTM og LMP1 – for at sikre mig, hvis det ikke ville lykkes mig at vende tilbage til Formel 1. Heldigvis gav Renault mig chancen, og det er jeg meget taknemmelig for”, erkender Kevin Magnussen til Sky Sports.

Læs også: Live stream Monacos Formel 1-grandprix

Danskeren forklarer at en tilbagekomst til Formel 1 altid var førsteprioriteten, og at han med et sæde hos Renault ikke kan forestille sig et bedre team at være en del af.

“Jeg er meget heldig. Min anden chance i Formel 1 vil jeg nyde meget mere end den første. Hvert minut på banen er jeg taknemmelig for, fordi jeg stort set mistede det hele. Men hele erfaringen har gjort mig stærkere”, mener Kevin Magnussen, der dog peger på, at presset ikke er blevet mindre efter McLaren.

Læs også: Køb din Formel 1-rejser hos K-Rejser

“Denne gang håndterer jeg det bare bedre. Fordi jeg nyder det meget mere, forsvinder det negative i horisonten”, uddyber danskeren.

Om bruddet med McLaren fortæller danskeren, at McLaren allerede halvt inde i sæsonen løftede sløret for, man teamet havde skrevet kontrakt med Alonso, og at det betød, at enten han eller Jenson Button ville miste sædet.

Læs også: Se årets Formel 1-kalender

“Det var en meget vanskelig situation, fordi du er oppe mod en tidligere verdensmester med 15 års erfaring i Formel 1”, siger den danske Formel 1-stjerne, der fortæller, at det at køre lige op med Jenson Button gennem stort set hele sæsonen gav en masse selvtillid.

I år har Renaults motor haltet en del bagefter. I Monaco får danskeren dog en stort set ny motor i sin Renault-racer. Og med de kommende ændringer i reglementet om udviklingen af motorer i 2017, mener Kevin Magnussen at det er en mulighed, at Renault kan komme tæt på de førende teams.

“Det er en mulighed, som vi er nødt til at udnytte, og jeg er sikker på, at vi vil få det maksimale ud af det”, slutter Kevin Magnussen.

Læs også: Racemags Formel 1-rejse sektion

Læs interviewet med Kevin Magnussen hos Sky Sports her!

 

Skriv en kommentar