Formel 1 nyheder - Kevin Magnussen Australiens grandprix 2018

Kevin Magnussen jubler efter superkval

24. marts 2018
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Kevin Magnussen starter på 5. pladsen, når Australiens grandprix køres søndag morgen kl. 07:10 dansk tid.

Det blev en realitet efter en fantastisk kvalifikation på banen i Melbourne, hvor begge Haas kørere imponerede med 6. og 7. hurtigste tid.

Et uheld til Bottas i Q3 og en straf til Daniel Ricciardo sender dog Kevin Magnussen helt op på 5. pladsen med Romain Grosjean lige efter.

TV3+ fik efter kvalifikationen dette interview med en jublende glad Kevin Magnussen:

“Jeg er sindssyg glad. Det føles som om, jeg aldrig har været så glad før. Men det har jeg jo nok. Det er en tidstagning, og jeg prøver stadig at holde begge ben på jorden, for jeg ved, at det er i morgen, pointene er. Og der skal ikke så meget til – der er stadig meget, der kan gå galt, men lige nu er der masser at være glad over og være stolt af”, udtalte Kevin Magnussen efter kvalifikationen.

Læs også: Livestream Australiens grandprix søndag på Viaplay

“Bilen er tydeligvis supergod, og jeg håber, at vi kan være stabile i tidstagningerne og i løbende selvfølgelig også resten af sæsonen, og i hvert fald meget mere end sidste år. Det virker til, at bilen er nemmere at arbejde med. Vi var ogå stærke her sidste år, men fik ikke noget ud af det pga reliability, men vi skal stadig bevise en masse, jeg er bare sindssyg glad lige nu”.

Læs også: Drømmestart af Magnussen

Danskeren udtaler, at han allerede havde en god fornemmelse i bilen efter den anden træning om fredagen, men at han aldrig fik sat en god omgang sammen, der var god nok til at være med helt fremme – formentlig pga. de tekniske problemer i første træning og regnen i tredje.

“Jeg havde en sindssyg god fornemmelse for bilen, og var i stand til stille og roligt at rykke mine bremsepunkter og slippe bremsen lidt tidligere og give lidt tidligere gas”, forklarede Kevin Magnussen.

Kevin Magnussen forklarer, at forbedringen på årets bil formentlig mest skyldes mere downforce i forhold til de konkurrerende teams, og at Haas er indenfor et sekund fra de førende teams nu.

Steiner stolt af kørerne

Teamchef Günther Steiner, som normalt ikke har langt til smil, var også begejstret efter kvalifikationen.

“Ikke en dårlig lørdag. Vi leverede, som vi har gjort siden starten af sæsonen (vintertesten). Det er svært, vores konkurrenter er stærke, og vi skal være klar.  Det er en fantastisk dag for holdet. Alle kan være stolte. At opnår at starte som nummer fem og seks på sit tredje år som team er fantastisk, og det er deres fortjeneste”, udtaler Steiner.

Skriv en kommentar