Kartshop-header
Se formel 1. Kevin Magnussen har besøgt Haas i England

Kevin Magnussen: Renault har for mange problemer til at forbedre sig

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Kevin Magnussen er som bekendt i gang med at forberede sig til den nye formel 1-sæson. I øjeblikket møder han den internationale presse i Banbury – hjemsted for Haas’ produktion i England.

Her har danskeren talt med ESPN, men Sky Sport har også været på banen for at høre om den kommende sæson og om bruddet med Renault.

Senest har  Cyril Abiteboul, Renaults direktør for formel 1-teamet, været fremme med særdeles kritiske udtalelser om Kevin Magnussen. Abiteboul kalender Kevin Magnussen for både udisciplineret og fuld af undskyldninger.

Til Sky Sport udtaler Kevin Magnussen sig om de kradse ord fra sin tidligere chef:

“Jeg foretrækker, hvis man er utilfreds med en person, at holde utilfredsheden mellem mig og den person, hvilket han har valgt ikke at gøre”, udtaler Kevin Magnussen.

“Han har valgt at udtale sig offentligt om det, og det er måden, han gør tingene på, hvilket er ok for mig”, tilføjer danskeren.

Mens Kevin Magnussen gerne vil nedtone problemerne med Cyril Abiteboul, vil han hellere end gerne tale om Haas’ chancer for at slå Renault i 2017.

“Det hører fortiden til, der er ingen grund til at gå for meget i detaljer med de problemer, de (Renault) har. De betyder ikke meget for mig mere”, forklarer han.

“Men det er vigtigt, at vi slår dem, og det mener jeg, at vi kan. Med de udfordringer, de (Renault) har, vil der gå lang tid, før de forbedrer sig”, siger Kevin Magnussen, der samtidig slår fast, at der er mange mennesker hos Renault, som han holder meget af, mens det kun er få personer, han ikke er i dialog med.

Se resten af Sky Sport interviewet her.

1 Comments

  1. En afbalanceret Kevin giver tilbage på de useriøse udtalelser fra denne håbløse Franskmand. Naturligvis kan han ikke lade sådanne mærværdigheder stå alene. Og jeg synes, der er lige tilpas snert i interviewet, uden at falde ned på den tidligere arbejdsgivers underlige, useriøse niveau.
    Jeg er spændt på, hvad Abiteboul vil sige til Hulkenberg, når han med sine mange års erfaring begynder på “undskyldninger” og “bortforklaringer”…i et forsøg på at udvikle teamet og raceren.
    Måske det snarere bliver Abiteboul, som så (igen!) får brug for flere undskyldninger og bortforklaringer i 2017, når han fejler med sit ansvar.

    Se i øvrigt denne video fra før F1 blev sikkert – og der var rigtig motorlarm på banen, som kun blev afgrænset af et par halmballer. Dengang var der ikke typer som Abiteboul i F1!

    https://www.youtube.com/watch?v=7xWL0wCfIFU

Skriv en kommentar