Formel 1 Kalender

Kevin Magnussen vil slutte af med manér

18. november 2014

Mens rygterne flyver om ørerne på alle, der følger F1-cirkusset bare lidt, fokuserer Kevin Magnussen som altid på opgaven foran sig.

Denne weekend er det F1-finalen, der gælder, og selvom overvægten af rygter vel taler for, at der bliver genvalg til Magnussen og F1-pension til Jenson Button, så vil danskeren slutte med et godt resultat. Forhåbentligt bliver det ‘slutte sæsonen’ for den 22-årige dansker.

– Selvom jeg aldrig har kørt løb på Yas Marina-banen før, så kørte jeg her i Young Driver Test i 2012, så det er dejligt at slutte sæsonen med at tage tilbage til et sted med så gode minder. Det er endnu en bane, der går mod uret, ligesom Austin og Interlagos, så nu skulle vi være inde i rutinen, siger Kevin Magnussen i en pressemeddelelse.

– Jensons resultat i det seneste løb i Brasilien var virkeligt positivt for hele teamet, og det viser, at vores bils præstationer forbedres. For mig personligt var det en hård weekend, da bilen afgjort havde farten, men vi fik ikke det bedste ud af det i min side af garagen, så det er noget vi virkeligt fokuserer på i Abu Dhabi.

– Yas Marina er en fantastisk bane at køre på, da den har det bedste fra begge verdener: En teknisk, lavhastighedssektion samt hurtige kurver og lange langsider, som gør den rigtig sjov. Atmosfæren er fantastisk her også, og jeg glæder mig virkeligt til at køre ved solnedgang for første gang. Jeg vil virkeligt gerne slutte denne sæson med et anstændigt resultat til teamet, som har arbejdet så hårdt på at forbedre vores pakke fra løb til løb, slutter han.

Skriv en kommentar