Kartshop-header
Kevin Magnussens chef Cyril Abiteboul er glad for sin danske kører

Kevin Magnussens chef pønser på forlængelse

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Renault Sport F1s administrerende direktør og Kevin Magnussens Chef, Cyril Abiteboul, pønser i øjeblikket på, om teamet skal fokusere på udvikling af 2016-bilen eller droppe den helt for at satse 100 pct. på Renaults 2017-udgave.

En melding, der formentlig ikke glæder teamets to kørere, Kevin Magnussen og Jolyon Palmer. De to kørere vil selvfølgelig helst være konkurrencedygtige allerede i år og er allerede blevet lovet opgraderinger før Spanien og Canada.

Meldingen fra Cyril Abiteboul kommer efter tre skuffende Formel 1-grandprixer. Teamet står tilbage med 0 point, og ved det kinesiske grandprix var Renault dårligst af alle i skikkelse af Jolyon Palmer.

Læs også: Se Formel 1 uden binding

Helt så galt gik det ikke for Kevin Magnussen, som endda får ros af sin chef efter de tre første løb i 2016 og efter 17. pladsen i Kina:

“Kevin har i første omgang kun en ét-årig kontrakt, men med det arbejde, han har præsteret indtil nu, ser jeg ingen grund til, at vi ikke skal fortsætte samarbejdet”, udtaler franskmanden til Autosport om Kevin Magnussens foreløbige præstationer.

Man skal nok ikke lægge alt for meget i udtalelsen. Dertil er Formel 1-sporten langt mere politisk og økonomisk funderet. Og det ved alle parter godt. Dog er det et vigtigt signal fra Renault-chefen, der viser, at han ikke er skuffet over sin danske kører. Endnu!

Langt værre ser det ud for briten Jolyon Palmer, der efter løbet i Kina kaldte sin præstation for karrierens værste. Nok ikke noget Jolyon Palmers og Kevin Magnussens chef vil være uenig i.

Læs også: Se hvem der fører Formel 1

Læs også: Her er kører Kevin Magnussen næste gang

Skriv en kommentar