Kartshop-header
Kevin Magnussen før det Kinesiske Formel 1-grandprix 2016

Kevin forsigtig optimist før det kinesiske Formel 1-grandprix

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Kevin Magnussen var på plads i kørerpanelet, da der tidligere i dag blev afholdt pressemøde i Shanghai forud for det kinesiske Formel 1-grandprix.

Her slog den danske Formel 1-kører endnu en gang fast, at Renault endnu ikke er gode nok under kvalifikationen, mens det går bedre under selve løbene.

Læs også: Her kan du se Formel 1 uden binding

“Vi vidste godt på forhånd, at det ville blive svært. Det første år er en form for overgangsperiode, hvor mange ting skal prøves af”, svarede Kevin Magnussen bl.a. på spørgsmålet om, hvordan sæsonen havde været indtil videre.

Kevin Magnussen slog samtidig fast, at selv om pointene mangler, er der god stemning på teamet og fuld opbakning fra Renault.

Med i panelet var udover Kevin Magnussen Kimi Raikkonen fra Ferrari, Valtteri Bottas fra Williams, Marcus Ericsson fra Sauber, som ser ud til at skulle køre trods store økonomiske problemer, samt Nico Hulkenberg fra Force India, som har skuffet enormt i år.

Kevin Magnussen fortalte også pressen, at han havde forventet, at teamet ville have scoret point i de to første løb før det kinesiske Formel 1-grandprix, men at han ikke vil love, at der bliver lavet om på det i denne uge.

Læs også: Se Formel 1 stillingen 

“Banen i Shanghai er måske ikke den bedste for os, men jeg tror stadig på, at med et godt løb er vi med til at kæmpe om pointene. Jeg er virkelig opsat og spændt”, udtalte danskeren.

Banen i Shanghai hører til blandt de hurtige, hvor det er vigtigt at have masser af motorkraft på de lange lige strækninger – noget Renault mangler i forhold til de bedre teams på gridden.

3 Comments

  1. Fortsætter uheldene bare ….. bagdæk punkteret, og smadret omgivelser – det er sku frustrerende – 3 løb og 3 uheld !!

  2. Og hvorfor fortæller i ikke lidt om hvad der er sket i dag? Det er sørgeligt at I selv ikke med Kevin i F1 kan levere bedre F1 dækning. B.T osv må siges at have overhalet jer – trist!

Skriv en kommentar