Kartshop-header
Kevin Rossel kører årets sæsonstart 2016 i Danish Supertourisme Turbo

Kevin Rossel klar med eget team

13. maj 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Forud for weekendens OK MOBIL 1 DST på Ring Djursland har den unge supertourisme-kører fra Vejle afbrudt samarbejdet med Hans Hartmann, og Rossel stiller nu op med sit eget team.

Vi er på ingen måde uvenner, men jeg må bare erkende, at vi måske ikke helt swingede sammen, og derfor er jeg nu helt mig selv, forklarer Kevin Rossel.

Dog på ingen måde alene i verden. Hans far, Peter Rossel, får rollen som teamchef, og Kevin tager også de to mekanikere med, som han allerede arbejdede sammen med i den første sæson i superklassen.

Selv om Kevin Rossel ikke var hurtigst på noget tidspunkt i åbningsløbet på Padborg Park, så føler han alligevel, at bilen er helt i orden.

Det overraskede mig, at det var så svært at komme i gang igen i en ny sæson, og det var mig, der ikke var skarp nok i første omgang.

Han er blevet et år ældre, og det har været et vigtigt år for det unge talent. Han føler sig nu langt mere moden end i den første sæson i supertourisme-klassen.

Jeg kører nu mere velovervejet, men jeg var dog for passiv på Padborg Park. Det vil jeg ikke være på Ring Djursland. Men frem for at satse for vildt, så er det vigtigere at blive ved med løb efter løb at køre points hjem til mesterskabet.

Kevin fortsætter som nr. 14 i DST-feltet, men nu altså i eget Rossel-team.

Skriv en kommentar