Kevin Rossel klar til revanche

Kevin Rossel tilbage som vinder

6. juni 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Er du vild i varmen! Der er biler for alle pengene denne søndag på Padborg Park til det store DHB-show, og supertourisme-racerne i OK MOBIL 1 DST bidrog til denne motorsportsfestival med masser af fart og masser af dramatik. For publikum blev det også til et gensyn med Kevin Rossel i 2015-udgaven. Han sluttede det første år i dansk motorsports nye superklasse som den hurtigste, men i 2016-sæsonen i DST har han haft vanskeligt ved at finde toppfarten.

Den fandt han i 1. heat, og det allerede i første sving efter starten. Han kørte godt nok ude i det lange yderspor, men Kevin Rossel fra Vejle var hurtigst og kom ud af svinget som den førende, og der blev han lige indtil det ternede flag blev viftet foran hans frontrude. En meget suveræn vinder.

Den førende i serien, Michel Nykjær fra Næstved, startede otter, men han viste også sin klasse og nåede helt op på andenpladsen, og dermed udbyggede han sin føring i mesterskabet. Nykjær er nu oppe på 208 points.

Endnu inden 1. heat blev kørt, var hans forspring til nr. 2, Jesper Egebart, allerede blevet større. Efter lørdagens tidskørsel blev Egebart diskvalificeret på grund af en teknisk unøjagtighed på bilen.
– Det er teknisk kontrollant, der nu vil afgøre mesterskabet, sagde en vred teamchef i Nordic Racing, Per Egebart.

Jesper Egebart skulle starte næstsidst. Han var også vred, men han formåede at omsætte raseriet til fart, og han kørte et fremragende heat og nåede helt op på 7. pladsen.

Dramatik sørgede Frederik Nymark fra Hadsten og Ole Petersen fra Bredebro igen for. De to har virkelig åbnet op for en dramatisk rivalisering, og Frederik Nymarks omtale af Ole Petersen egner sig ikke til en gengivelse.

Ole Petersen derimod var rolig og pegede på, at det var hans højre bagskærm, der var blevet ramt, og dermed mente han ikke, at det var ham, der var skyld i, at Nymark blev sendt en tur ud i græsset.
Nymark kørte sig fra bagest i feltet og op på 8. pladsen, og det betyder, at han starter i pole position i heat 2. Det bliver lige ved siden af Jesper Egebart. Dermed er der lagt op til ny dramatik, for mens Nymnark overtog 2. pladsen i mesterskabet efter Egebarts diskvalifikation i tidtagningen, så betød Egebarts 7. plads lige foran Nymark i heat 1, at de to igen bytter plads. Men det er tæt. Egebart er kun et halvt point foran Nymark.

Der gik et sus gennem publikum, da Ulrik Linnemann som en vildfarende raket havde kurs direkte mod en stålbarriere. Heldigvis opfangede sandkassen farten i hans bil, og han kunne stige uskadt ud.
Dramaet i superklassen fortsætter senere på eftermiddagen.

Skriv en kommentar