Både i den europæiske GT4-serie og i den danske DST-serie er Kevin Rossel fornemt fra land i sæsonen med henholdsvis en andenplads og en delt førsteplads

Kevin Rossel vil vinde på Ring Djursland

Sæsonen er startet glimrende for Kevin Rossel, der er på en delt førsteplads, inden DST-serien tager fat på anden afdeling på Ring Djursland i dag og i morgen, den 14. maj. Derfor er ambitionerne helt naturligt store, og det lægger den unge Vejle-kører ikke skjul på.

– Jeg kommer for at vinde, så enkelt kan det siges. Jeg er glad for bilen, og jeg er kommet ind på et team hos Team Roed Performance, hvor tingene fungerer, ligesom jeg også godt kan lide banen, hvor jeg sluttede godt sidste år. Der blev jeg nummer to, og derfor tror jeg på et godt resultat igen, siger Kevin Rossel, der ved, at flere af feltets profiler har noget at bevise.

– Der var et par af de store favoritter, der havnede godt nede i feltet i første afdeling, og jeg ved godt, hvem jeg har bag mig. Folk som Jesper Egebart og Michel Nykjær vil gøre alt for at komme længere frem, og derfor kræver det, at vi har endnu en god weekend, fastslår Kevin Rossel, der er spændt på, hvad vejret kan komme til at betyde.

– Jeg glæder mig til at se, om det er V6’erne eller Turbo’erne, der har det bedst på Djursland. Umiddelbart tænker jeg Turbo’erne, da banen er lidt mere kringlet end i Padborg, men det kan vende, hvis der kommer lidt regn, hvor V6’erne burde have nogle fordele. Uanset hvad, så skal jeg klø på, og jeg kan allerede se, at mine resultater i starten af sæsonen har skabt noget interesse rundt omkring. Det var ikke optimalt på Brands Hatch sidste weekend, men der tegner sig alligevel nogle muligheder, så det er med at vise sit værd, slutter Kevin Rossel, inden 2. afdeling af OK Mobil 1 DST.

Skriv en kommentar