Kartshop-header

Kevins kontrakt udløber 1. oktober

14. september 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

På det seneste har der været relativt stille på rygebørsen. Det skyldes ikke mindst, at Sergio Perez har meldt ud, at han fortsæter hos Force India – formentlig med yderligere øknomisk støtte fra storsponsoren Telmex og mangemilliardæren Carlos Slim.

Læs også: Se Singapores Grand Prix her

Alle sæder er dog som bekendt langt fra optaget, herunder Kevin Magnussens. I den forbindelse kan BT i dag afsløre, at danskeren om senest 16 dage skal have svar fra Renault om hans kommercielle tilhørsforhold til teamet i 2017.

Oprindeligt lød fristen ved Singapores Grand Prix i denne weekend, men den blev siden ændret af Renaults teamchef, Frederic Vasseur.

Det til trods skriver BT, at Renault blot har til den 1. oktober til at indløse optionen på danskeren for sæsonen 2017. Herefter kan han frit skifte til et andet team.

Om Renaults tøven udtaler Viasats Jens Hansen bl.a.:

»Jeg er ikke i tvivl om, at havde Kevin Magnussen allerede nu leveret to til tre præstationer som den, han leverede i Sotji (syvendeplads, red.), hvor han var i pointene, havde der også været skrevet en kontrakt,« vurderer Jens Hansen og fortsætter:

»Siden har han vist rigtig gode takter, og hvis Renault ikke så muligheder i Kevin Magnussen fremadrettet, havde han nok fået det at vide nu.

Alt i alt tyder noget på, at stilheden i silly season i høj grad også er under indflydelse af, hvad Kevin Magnussen gør efter den 1. oktober.

Læs BT’s historie her

 

Skriv en kommentar