Kim Lund kører Clio

18. april 2011
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Den tidligere dobbelte vinder af Advan Cup bytter nu sin Peugeot ud med en Renault Clio i en ny satsning. Kim Lund, der også har kørt DTC og tidligere også roadracing, stiller i denne sæson op i Tegee-Dan Clio Cup i en nyindkøbt Renault Sport Clio III.

– Det skal ikke være en hemmelighed, at vi efter en del sæsoner i Yokohama Cup med Peugeot 307 begyndte at køre en del på rutinen, siger Kim Lund.

– Da muligheden for at skifte til Renault Clio, var der ikke den store tvivl.

Kim Lund skifter til Tegee-Dan Renault Clio Cup

Der er i de seneste par måneder blevet arbejdet hårdt på at skaffe det fornødne økonomiske grundlag, og med hjælp fra både nye og trofaste sponsorer kan Madbull Racing i 2011 skrive Tegee-Dan Clio Cup på racer-cv’et.

For nylig blev teamets trofaste Peugeot 307 afleveret til sin nye ejer, og selvom den nye Renault Clio bliver spændende at få på banen, var det alligevel med en klump i halsen at Kim Lund klappede døren i for sidste gang.

– Det er lidt sjovt, for pludselig er det bare den mest fantastiske racerbil, der nogensinde har været bygget. Alle de gode oplevelser på banen, i pitten og derhjemme på værkstedet dukkede pludselig op, og så var det lige før den kom med hjem igen. Lige før, siger Kim Lund ifølge en pressemeddelelse.

Samtidig har vinteren budt på en udskiftning af teampersonalet over vinteren. “Min chefmekaniker, Jens, har de sidste par år knoklet som en gal for at holde bilen kørende, og nu trænger han til at slappe lidt af”, fortæller den nye Clio Cup-kører. “Det er lidt trist, men nu har vi fået fat i nogle nye gutter, som kommer med ny energi og er klar til at give den gas.”

Det bliver dog ikke til debut i klassen til Åbningsløbet. Indkøb af en brugt Renault Clio viste sig at være en nitte, hvorefter en fabriksny blev bestilt. Den når dog ikke at blive klar. Også på teamfronten er der skiftet ud – Kim Lunds vanlige chefmekaniker tager en pause, men nye kræfter er hentet ind, lyder det.

Det øvrige felt i Tegee-Dan Renault Clio Cup lægger ud med sæsonen denne weekend. I skrivende stund er 14 kørere tilmeldt – se dem her.

Fotos: Gripping Media

Skriv en kommentar