Klar til afgørelsen på Bellahøj

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Efter gårsdagens svært underholdende 1. heat i den silende regn på Bellahøj Park, lover søndagen tørt og varmt vejr. Det kan godt blande kortene i dagens to heats endnu mere, men feltet igennem bliver der set frem til udfordringen.

Til 2. heat bytter de forreste otte plads, og det har bagt Kasper Aaskov frem til pole position. Køreren fra Varde er i gang med sin første DTC-sæson, og ser frem til starten fra spids:
– Det var et fedt race i går. Jeg startede fra 20. position og fik en super god start. Til sidst endte jeg som otter, hvilket var rigtig godt. Det er spændende at skulle starte fra pole, for det er første gang det sker for mig i DTC. Jeg ved, at en del folk vil frem i feltet, så vi ser, hvad der sker. Jeg satser på at køre i det tempo, der er muligt, lyder det fra Kasper Aaskov.

Magnussen ser frem til finalen
Jan Magnussen ser frem mod særligt søndagens finale med spænding, efter han lørdag var snublende tæt på sejren. Det blev dog lige ved og næsten for Magnussen, der missede den bedste chance for at overhale Kasper H. Jensen:
– Løbet i går var super fedt. Jeg kunne simpelthen ikke finde vej forbi Kasper, og jeg brændte desværre den ene chance, jeg havde, da jeg glemte at få skiftet gear og bilen gik i begrænseren. Men det var en virkelig god kamp. I dag skal jeg bare have en masse point til mesterskabet, men vi går naturligvis efter sejren. 2. heat bliver nok lidt af et klovneheat, og faktisk ville jeg helst have en ren grid, for løbene behøver ikke kunstig spænding her. Uanset hvad, så vi bruger det til at prøve nogle nye ideer af i vores setup.

Jan Magnussen, CHGP 2016. Foto: Dennis Risager/Magnussen Racing Experience

Jan Magnussen, CHGP 2016. Foto: Dennis Risager/Magnussen Racing Experience

Teamkollegaen Michael Markussen landede en tredjeplads lørdag, og er ligeledes optimist forud for søndagens to løb:
– Mulighederne? De er store. Vi viste også sidste år, at vi har farten til at overhale herude, så jeg håber, vi kan gentage det. Vi skal godt frem, så det er til at køre en god finale – det er målet, siger han.

Martin Andersen jagter sejren
Med den vendte grid kan Martin Andersen veksle sin syvendeplads til 2. startposition. Den unge kører fra Viborg jagter fortsat sin første sejr i DTC, og han håber, det kan blive i København:
– Jeg går 100% efter min første sejr i DTC, det tør jeg godt sige. Kan jeg komme godt afsted, så burde mulighederne være til stede. Det er en udfordring, at vi har så lidt erfaring med banen i tørvejr i år, men det er jo ens for alle. I Aarhus havde vi til sammenligning to tørre dage, og der fik vi hurtigt styr på tingene.

Frederik Schandorff fik en femteplads ud af lørdagens løb og skal starte fra fjerde position. En plads, han ser muligheder i:
– Jeg håber, jeg kan begå mig godt derude i dag, for jeg synes bilen er til det. Vi har reelt kun kørt to omgange i tørvejr herovre, så vi forsøger os med setuppet fra kvalifikationen. Den kørte fint der, og jeg tror det kan blive godt, forklarer han.

Skriv en kommentar