Kort nyt: Michael K. Christensen, Michelle Gatting, Nicolaj Møller Madsen

12. oktober 2010
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Michael K. Christensen tester GP3 for Status GP

Michael Christensen tester fra onsdag i en tredages GP3-test på Estoril i Portugal. Danskeren er specielt indbudt af det irske team Status Grand Prix, der sluttede sæsonen 2010 på andenpladsen med den canadiske kører Robert Wickens. Teamchef for Status GP er den tidligere Formel 1-kører David Kennedy.

Michelle Gatting tester Formula Renault Eurocup

Michelle Gatting var blandt de indbudte til en test i Formula Renault Eurocup på Catalunya-banen ved Barcelona. Adskillige kørere fra F4 Renault 1,6 og Toyota Racing Series fra New Zealand samt en række gokartkørere fra CRG Racing team satte hinanden stævne. Det var dog svære betingelser med regn dele af dagen. Franske Come Legodard satte hurtigste tid foran bl.a. den svenske mester Daniel Roos og belgiske Stoffel Vandoorne. Michelle Gatting sluttede sidst af de 19 kørere.

Nicolaj Møller Madsen tester i britisk Formula Renault

Den regerende europamester i karting Nicolaj Møller Madsen tester Formula Renault for det britiske team Atech. Det sker på Silverstone, og testen er kommet i stand med støtte fra DASU og Team Danmark. Aftalen gælder i alt 4 testdage. Siden VM-bronzen har det danske talent endvidere testet for to andre Formula Renault-teams, oplyser DASU.

Foto: Alastair Stayley /GP3 Media Services

Skriv en kommentar