Bil nummer 60 er tidligere blevet kørt af Nicolai Sylvest og Shane Lynch. Nu skal Lasse L. Sørensen (foto Henning Smed)

Lasse Sørensen debuterer i DTC

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Lasse Sørensen bliver i weekenden teamkammerat med mesteren Casper Elgaard.

I weekenden træder et nyt ungt dansk talent ind på scenen i MASCOT Danish Thundersport Championship. Det er den 19-årige Lasse L. Sørensen, Svenstrup, som bliver teamkammerat med den regerende mester Casper Elgaard, Risskov, ved MASCOT GP Danmark.

”Det bliver nok lidt anderledes opgave end det, jeg er vant til, men jeg er sikker på, at det nok skal blive godt,” siger nordjyden. ”Men det er også godt, at jeg kommer til at køre i samme team som Casper Elgaard, for han har en masse erfaring, han kan give videre til mig.”

Lasse L. Sørensen er af mange kendt som lillebror til Marco Sørensen – Le Mans-kører og den eneste dansker, der har vundet løb i såvel GP2- som Formel Renault 3.5-klasserne. Men Lasse L. Sørensen har skabt sine helt egne resultater.

Efter et par sæsoner i dansk Formel Ford tog han i 2014 springet til den internationale Formel 4-klasse, hvor han i sin første sæson blev fransk mester. Sidste år kørte han internationalt i Formel Renault 2.0. Men race med tag over hovedet er nyt for ham.

”Jeg skal prøve raceren første gang onsdag til en testdag på Jyllandsringen. Jeg har tidligere testet en Audi TT Cup-racer, men det er første gang, at jeg skal prøve en lukket racerbil med baghjulstræk,” fortæller teenageren, som håber på et godt resultat i weekenden.

”Det bliver en ny bil – en helt anden opgave. Får jeg en top 5 vil jeg være tilfreds med mig selv, for der er et stærkt felt i DTC.”

Skriv en kommentar