WRC

Latvala i spidsen af Rallye Deutschland

23. august 2014
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Efter førstedagen af det tyske WRC-rally, der køres i området omkring Trier, er det finske Jari-Matti Latvala der fører foran Kris Meeke.

Det var ellers Sebastien Ogier, som lagde sig i front fra starten, hvor han vandt de to første prøver. Han vandt endnu en prøve sidst på dagen, men en afkørsel på dagens sidste prøve kostede ham altså førstepladsen. Latvala var dagens eneste anden prøvevinder, og han døjede dagen igennem med manglende tillid til de til tider meget beskidte veje. Kris Meeke spandt på den første prøve, men kravlede siden op til tredjepladsen.

Længere nede i feltet døjede Dani Sordo og Andreas Mikkelsen med at få greb i vejene, som var gjort markant ringere efter de forankørendes gennemkørsler. Thierry Neuville sætter i disse dage ekstra stor pris på sine mekanikere. Hyundai-køreren rullede seks omgange under torsdagens shakedown, og en stor indsats fra mekanikerne gjorde, at belgieren var klar til første prøve fredag. Han ligger nu og kæmper for at blande sig i top fem.

Lørdagens prøver byder blandt andet på et gensyn med Panzerplatte-prøven, der med sine 42,23 kilometer hastighedsprøve på et militært øvelsesterræn virkelig sætter kørerne på en hård prøve.

Skriv en kommentar