McLaren 650S GT3

Le Mans Support Race

11. maj 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

De fleste danskere tager til 24 timers løbet på Le Mans for at se det berømte racerløb, som vare et døgn, men mange glæder sig ofte også til de support race som køres lørdag formiddag, før det ‘rigtige’ racerløb køres.

Til dette års event er der to support race, og det er Ferrari Challenge Trofeo Pirelli, og The Road to Le Mans som kommer til at bestå af LMP3 biler fra ELMS/Asian LMS og GT3 biler fra Michelin GT3 cup.

Desværre har ACO ikke opprioriteret Group C til at være support race I år. Group C afvikler deres Le Mans race I forbindelse med Le Mans Classic som afvikles fra den 8. – 10. Jul..

Support racet Ferrari Challenge Trofeo Pirelli bliver afvikle lørdag, 18. Juni, formiddag umiddelbart efter warm-up. Racet køres fra klokken 10.05 til 10.50.

Ferrari Challenge Trofeo Pirelli træner og køre også kvalifikation på Circuit de la Sarthe. Kvalifikation køres torsdag fra klokken 16 til 17.

The Road to Le Mans Løbet køres lørdag fra 11.10 til 12.10. jeg havde personligt glædet mig rigtigt meget til Michelin GT3 cup, men det ser ud til at ACO slet ikke har fået den mængde tilmeldinger til serien, som de havde forventet.

Der er ikke nogen officiel start liste over GT3 biler på Le Mans, men der kun 11 biler tilmeldt til debut’en for denne serie, som køre den kommende weekend på Imola

Det gode er at startlisten til Imola består af Lamborghini Huracan , Ferrari F458 Italia GT3 ,Audi R8, Ferrari F488, Aston Martin V12 Vantage GT3, McLaren 650S og Porsche 911 GT3 R. så hvis disse biler også kommer til Le Mans, så er jeg 100% sikkert bænket til det løb

Skriv en kommentar