Jan Magnussen Le Mans 2015

Motorsport i TV: Løbsoversigt Uge 11

18. marts 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Motorsport sæsonen anno 2016 går først for alvor igang denne weekend, med både Formel 1, IMSA og MotoGP. Derfor er her årets første løbsoversigt, som altid bragt i samarbejde med DASU.

Se Kevin Magnussen i Australien
Tidernes hidtil mest omfattende sæson i Formel 1 skydes i gang den kommende weekend. Australiens Grand Prix er det første af i alt 21 løb i 2016, hvilket er rekord i antal afdelinger.

Set med danske øjne retter interessen sig først og fremmest mod Kevin Magnussens comeback for Renault, efter et år på bænken hos McLaren. Den 23-årige dansker blev præsenteret som den ene af det genopstandne Renault-teams to kørere 3. februar og har siden gennemført to vellykkede testkørsler i Barcelona. Danskeren er holdkammerat med englænderen Jolyon Palmer.

Løbet starter søndag morgen kl. 6 med optakt fra 4.30 for de morgenfriske. TV3+ viser løbet live, med genudsendelse kl 12.25. Løbet streames desuden på Viaplay. Derudover viser også tyske RTL og britiske Channel 4 løbet, hvis man har adgang til dem.

Prøv Viaplay her og se Formel 1 – helt uden binding

Fire danskere til start i Sebring
49 biler er tilmeldt årets udgave af det berømte Twelve Hours of Sebring i Florida, der køres lørdag d. 19. marts. Fire danskere er til start, heriblandt sidste års vinder af GT LM klassen Jan Magnussen. Danskeren deler sin Corvette med Antonio Garcia og Mike Rockenfeller. Årets Bilsportskører Michael Christensen må regnes for en af Magnussens hårdeste konkurrenter i sin Porsche 911 RSR, som Michael deler med Earl Bamber og Freddie Makowiecki. I klassen GTD er Christina Nielsen til start for Scuderia Corses Ferrari, mens David Heinemeier-Hansson er klar i PC-klassen for Starworks.
Løbet starter kl. 16.40 og kan live-streames gratis HER

12 timer på Mugello
Langdistanceserien 24H tager hul på den europæiske del af serien den kommende weekend; ligeledes et løb over 12 timer. Det sker på Mugello i Italien, og der er ni danskere til start; herunder Team Danmark-talentet Nicolai Sylvest. Den 18-årige Nordsjællænder har fået plads hos Massive Motorsport, hvor han deler en Aston Martin Vantage med de to tidligere Le Mans vindere Casper Elgaard og Kristian Poulsen samt Roland Poulsen.
Løbet vises både på Motors TV og live-streames HER. Starten går fredag kl. 14 og slutter kl. 18. Herefter genstartes løbet lørdag morgen kl. 9.30 og slutter kl 17.30.

Benny Simonsen i Australian GT
Kevin Magnussen er ikke den eneste dansker der skal opleve Melbourne i høj fart denne weekend. Benny Simonsen kører anden afdeling af Australian GT i sin helt nye Ferrari 488 GT3. De første to løb blev kørt tidligere på ugen, hvor Benny Simonsen sluttede helt oppe på en 2. plads i løb 2, mens holdkammerat Andrea Montermini sluttede på en flot 4. plads i løb 1. Løb 3 køres lørdag 22.05 dansk tid og kan så vidt vi er informerede desværre kun følges på australsk Channel Ten.

Anden runde af WSK Super Masters
Nicklas Nielsen fører og Christian Lundgaard er på tredjepladsen i klassen OK inden anden runde af WSK Super Masters, der køres den kommende weekend i Sarno ved Napoli. I OK Junior er Noah Watt på syvendepladsen.
Følg med fra søndag kl. 11 HER
Se den fulde tidsplan HER

Cato Poulsen forsvarer føring
Det tegner godt for unge Cato Poulsen, der inden næstsidste runde af Formula Gulf-serien i De Arabiske Emirater er i spidsen for serien med 238 points. Løb køres på Grand Prix-banen Yas Marina. Der er ikke live-streaming, men der produceres et sammendrag der ligges på deres Youtube kanal. Den finder du HER

Hvis du stadig kan klemme mere motorsport ind i kalenderen køres der også MotoGP denne weekend – det kan følges på Viaplay.

Ønsker du at modtage dette direkte i din mail inbox hver uge? Skriv dig op til DASUs nyhedsbrev her

Prøv Viaplay her og se Formel 1 – helt uden binding

Skriv en kommentar