GP2

Marco Sørensen i sejrsrus oven på svær sæson

13. oktober 2014
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Det har i dén grad været en rutsjebanetur af en sæson for Marco Sørensen. Og mens det mest har gået ned ad for danskeren, så toppede det foreløbigt i søndagens sprintløb i Sochi i GP2 Series.

Danskeren startede fra pole position, efter han var sluttet otter i lørdagens løb. En god start og fokus på dækkene holdt konkurrenterne stangen, og danskeren kunne sikre ikke bare sin, men også MP Motorsport-teamets første GP2-sejr.

– Jeg er virkeligt glad for at få denne sejr, for det har været en lang og svær sæson for mig. Jeg tror, at noget af det bedste der er sket for mig denne sæson er, at jeg kom til GP2. Jeg er virkeligt taknemmelig over for Saxo Bank, at de ville hjælpe mig til chancen. Jeg håber, at denne sejr ikke vil være den eneste i år. Jeg håber, at vi kan få en mere i Abu Dhabi, i hovedløbet, siger Marco Sørensen til GP2 Series.

– Det eneste jeg fokuserede på i begyndelsen var at få en god start. Og jeg fik en god start. Det næste var så at passe på dækkene. Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente. Jeg pressede ret hårdt på i begyndelsen og kunne mærke, at det måske havde været lidt for meget hen mod midten af løbet. Så jeg skulle være lidt mere forsigtig med dækkene. Jeg kontrollede dem indtil safetycaren kom ud. Den gjorde mig lidt nervøs, og jeg håbede, at den ville blive ude lidt længere, men til sidst var det en god genstart. Jeg havde stadig ret god fart til slut, siger han videre.

GP2 Series kører først finaleløbet i F1-weekend i Abu Dhabi fra den 21.-23. november.

– Vi skal stadig have styr på kvalifikationen. Det er det vigtigste. Vi har ikke været stærke nok. Hvis vi kan få styr på den, så er jeg sikker på, at vi kan være som minimum i top fem næsten hver gang i hovedløbet. Men, det er nemmere sagt end gjort. Det er det, vi skal arbejde på frem mod Abu Dhabi. Vi skal være på lige fra kvalifikationen, slutter han.

Den kommende weekend er danskeren allerede i aktion igen i World Series by Renault, der kører på Jerez i Spanien.

2 Comments

  1. Lillebror Lasse skal også køre på Jerez i den kommende weekend. Det er 2. sidste afdeling af det franske F4-mesterskab, som Lasse fører suverænt. Han skal om mandagen testkøre i Formel Renault 2.0. Der bliver nok at se til for familien Sørensen

  2. http://www.autosportacademy.com/en

Skriv en kommentar