GP2

Marco Sørensen 2015 Carlin

Marco Sørensen tager drastisk beslutning

1. juli 2015

Det har ikke ligefrem kørt på skinner for Marco Sørensen og Carlin i denne sæson i GP2. Derfor har han nu taget konsekvensen og parkeret GP2-karrieren til fordel for at satse hårdere på WEC for Aston Martin. Sideløbende fortsætter han også som udviklingskører hos Lotus i Formel 1.

Dermed synes danskerens drøm om Formel 1 at være sat på stand-by – og siger i øvrigt, at GT-satsningen ikke er lig med, at drømmen om Formel 1 er helt droppet:
– Det er min helt egen beslutning, og der er egentligt ikke så meget i det, siger han. Det er klart, at det kan se ud som om, jeg har droppet min drøm om Formel 1 totalt, men jeg ser det mere på den måde, at det er sat på pause. Jeg fortsætter som test- og udviklingskører hos Lotus, så jeg er ikke ude.

Marco Sørensen siger også til Racemag, at beslutningen kom ret hurtigt, men at han samtidigt har fået grønt lys til sit valg af baglandet:
– Beslutningen kom ret hurtigt. Jeg har vendt det med mine sponsorer og så videre, og endte op med, at det ville være bedre for mig at satse på at få en god sæson i WEC, end det er at ligge med GP2, som det gør nu. Som jeg ser det, så er det nemmere at åbne døre ved at køre godt i WEC, end det er at have problemer i GP2, og det er grunden til mit valg, siger han.

– Budskabet er, at jeg satser på Aston Martin, og jeg håber, at vi får en god sæson med WEC. Jeg holder fortsat alt åbent, og lige nu er det WEC, hvilket jeg ikke ser noget negativt, siger han til Racemag.

Hos Carlin tager Trevor Carlin skiftet pænt. I en netop udsendt pressemeddelelse siger han:
– Vi er meget kede af at se Marco forlade os på et så tidligt tidspunkt, og inden han fik chancen for at vise sit fulde potentiale hos os. Men vi forstår, at han har valgt at fokusere på GT i stedet. Han er en utroligt flink gut, og vi ønsker ham alt muligt held fremover, siger Carlin.

 

 

2 Comments

  1. Fuldt forståeligt, at Marco tager denne beslutning. Forventningerne til Carlin teamet var store før sæsonen. Men de har åbenbart ikke formået at levere en konkurrencedygtig racer. Årsagerne til det kan jo være mange, og er også uinteressante nu.
    Da fremtiden for WEC ser vældigt spændende ud, kan man da kun have stor respekt for at Marco vil koncentrere sin umiddelbare racer karriere om den klasse.
    Personligt mener jeg også, Saxo Banks sponsering passer bedre til WEC, som tingene ser ud for F1 i øjeblikket. Det kan forhåbentlig ændre sig i løbet af de næste par år, hvis Bernie Ecclestone snart kunne tage sig sammen og gå på en forlængst tiltrængt pension

  2. Jeg forstår Marco 100% det er ikke sjovt at være med i bunden når ambitionen var at være med i toppen, og hvis det er teamet der ikke levere, så er det også bare om at komme videre, Marco har jo vundet løb før, så han kan jo godt!

    Så har Marco også tid til at komme hjem og køre i Danmark, det kan jo være han kan overtage den grønne Mustang i Massive Motorsport, efter Dennis Lind ikke må køre mere i år, så er den bil jo ledig?

    Jeg kunne godt se Marco køre et par løb i DTC 😀

Skriv en kommentar