Kartshop-header
Felipe Massa tager et år mere i formel 1

Massa tager et år mere hos Williams

20. december 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Det er kun knap en uge siden, at familien Massa gik på ferie med nedenstående besked på Twitter:

Herfra må man formode, at ferieønsker hurtigt blev forvandlet til drømme. For den 35-årige brasilianer, som gik på pension efter årets sidste grandprix i Abu Dhabi, gør ifølge samtlige store motorsportsmedier, herunder Motorsport.com, comeback igen hos Williams, når det går løs igen med vintertræningen i februar.

Med Massas comeback er vejen banet for, at Valterri Bottas kan skifte sædet ud sammen sted med det ledige hos Mercedes, efter Nico Rosberg overraskende stoppede karrieren kort efter, vedensmesterskabet kom i hus i Abu Dhabi.

Et kig ned i mange af artiklerne om Massas comeback viser ikke overraskende, at Mercedes har kigget på en lille håndfuld kørere til erstatning for Rosberg. Lidt overraskende er det at se, at Nico Hulkenbergs navn er nævnt et par gange, mens interessen om Alonso næppe kan være den store sensation. Det har dog hele tiden været kendt, at Valterri Bottas har været storfavorit til sædet, ikke mindst pga. sin tilknytning til Mercedes CEO Toto Wolff.

Massa startede hos Sauer i 2002, men mistede sit sæde i 2003. I 2014 og 2005 optrådte han igen for Sauber, før han i 2006 og 8 sæsoner frem kørte for Ferrari. I 2014 skiftede brasilianeren til Williams. Brasilianeren, der dermed bliver konkurrent med Kevin Magnussen i Haas, har kørt 250 Formel 1-grandprix og vundet 11 løb.

Skriv en kommentar