Michael Christensen (DK) Porsche Mobil 1 Supercup Belgien 2013

Michael Christensen gode erfaringer rigere

23. oktober 2013
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Michael Christensens ALMS-debut for CORE Autosport i Petit Le Mans kastede måske ikke det resultat af sig, som man kunne håbe for den talentfulde dansker.

Sammen med Patrick Long og Colin Braun sluttede Porsche-junioren som otter i GT-klassen, tre omgange efter den vindende Falken Tires-Porsche.

Det var dog i høj grad det omskiftelige vejr, der fangede CORE-trioen på det forkerte ben, da pitstops og gulflagsperioder ikke gik det kommende Porsche-fabriksteams vej.

– Det var en fantastisk oplevelse at være hos CORE Autosport, Patrick og Colin. Vi ville gerne have været hurtigere, men sådan er racing. Jeg synes vi gjorde alt vi kunne.

– Niveauet er meget højt i ALMS. Nogle af de højest rangerende kørere i verden kører i GT-klassen i dette mesterskab. Man skal ikke lave for mange fejl, siger Michael Christensen, der stille og roligt opbyggede tempoet gennem sit første stint.

– Det var svært. Jeg har kørt med så mange biler og klasser før, men det er første gang, jeg kører på så smal en bane. Det er ret snævert. Der var mange steder, hvor der kun var plads til en bil, siger han videre.

Det kunne have blevet til en dansk katastrofe, da Christensens medkører Patrick Long hen mod slutningen havde kontakt med Magnussens Corvette #3 – et øjeblik, den mangeårige amerikanske Porsche-kører ikke selv var stolt af.

Næste for Michael Christensen bliver Porsche Mobil 1 Supercup-finalen i Abu Dhabi den 1.-3. november.

Skriv en kommentar