Porsche North America: Frederic Makowiecki, Earl Bamber, Michael Christensen (l-r) Foto: Porsche

Michael Christensen på podiet i kaotisk 12 hours of Sebring

Michael Christensen og holdkammeraterne Earl Bamber og Frédéric Makowiecki fik et fejlfrit Sebring trods elementernes rasen og sikrede en tredjeplads i GTLM-klassen. Dermed fortsatte trioen Porsches flotte takter fra sæsonpremieren på Daytona, hvor de ligeledes kørte en tredjeplads hjem efter et 24-timersløb, hvor de også kørte stort set perfekt hele vejen.

– Det var et helt uforudsigeligt løb under de her meget vanskelige forhold. Da jeg kom i bilen, var det stadig vådt, og den megen regn gjorde det virkelig svært. Men vores Porsche kørte godt, og trods omstændighederne var det et spændende løb, hvor man konstant skulle være forberedt på enhver tænkelig situation, siger Michael Christensen.

Porsche 911 RSR, Porsche North America: Earl Bamber, Frederic Makowiecki, Michael Christensen

Porsche 911 RSR, Porsche North America: Earl Bamber, Frederic Makowiecki, Michael Christensen

Inden regnen for alvor satte ind, havde Earl Bamber lagt hårdt ud i Porsche #912 og kørt bilen frem fra 10. startposition til en andenplads i GTLM, da Michael Christensen tog over for første gang.

– Porsche North America har ydet en fantastisk indsats hele weekenden. De gav os en virkelig god racerbil, der kunne tackle både tørt og vådt vejr, og en suveræn pitstopstrategi. Det var ikke helt nok til sidst i løbet, hvor vi sluttede kun fem sekunder fra den vindende Corvette, forklarer Michael Christensen.

Skriv en kommentar