WEC

Michael Christensen ser frem mod WEC-premieren

12. april 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Efter at Michael Christensen indledte sæsonen i det amerikanske IMSA WeatherTech mesterskab, hvor det er blevet til to tredjepladser i langdistanceklassikerne på Daytona og Sebring, tager den danske Porsche-fabrikskører i kommende weekend hul på sæsonåbneren i FIA WEC.

Scenen for første afdeling i verdensmesterskabet, er den legendariske engelske racerbane Silverstone, nordvest fra millionbyen London, og Michael Christensen deler kørertjansen med østrigeren Richard Lietz i Porsche 911 RSR med # 77.
Det seks-timer lange udholdenhedsløb, der køres søndag den 17. april, markerer det første af otte 6-timers motorløb i en sæsonkalender med i alt ni løbsafdelinger, hvor 24-timers løbet på Le Mans i juni er det absolutte højdepunkt.

– Sidste års sæson var utrolig spændende, så jeg håber på en åben konkurrence igen i år i GTE-Pro klassen. Jeg kan godt forestille mig at kampen bliver rigtig nervepirrende, for alle mærker i klassen har arbejdet hårdt henover vinteren og udviklet utrolig meget på racerbilerne, fortæller Michael Christensen, der ikke tør sætte navn på en forhåndsfavorit forud for premiereløbet.
– Vi vil få en umiddelbar indikation i kvalifikationen før løbet, men selve løbet handler om mere end bare en enkelt hurtig omgang. Her er det kontinuitet, holdbarhed, strategi og et stærkt teamarbejde, der er afgørende.

Det er Michael Christensens anden sæson i FIA WEC. Danskeren var forrige år med til at sikre Porsche tre GT-titler i VM-serien.
– Jeg er meget spændt på min anden sæson i WEC og ser frem til samarbejdet med det erfarne Dempsey Proton Team. Det første race på Silverstone – selve hjertet i engelsk motorsport – er meget specielt for mig. Jeg kan virkelig godt lide banen, hvor jeg har kørt mange forskellige racerklasser gennem årerne og det har altid været en stor oplevelse. Dertil er de mange tusinder af motorsportsfans med til at skabe en særlig atmosfære, som enhver racerkører vil nyde at køre løb under. Sidste år endte vi løbet på andenpladsen. I år vil vi kæmpe for at gøre det én plads bedre, slutter danskeren.

Skriv en kommentar