Kartshop-header

GP3

Michael K. Christensen: Det har bare ikke været mit år

2. september 2010
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Michael K. Christensens sæson i GP3 går fra skidt til værre. Senest på Spa blev det til en 14. plads i første løb og endnu en DNF i andet løb.

Det danske talent skød ellers frem i første løb fra niendepladsen til en pointgivende fjerdeplads. De svære betingelser kostede dog Christensen, der måtte tage til takke med endnu en plads uden for pointene, lige efter teamkammerat Miki Monras.

– Jeg benyttede den frie træning til at akklimatisere mig til banen og betingelserne – og det var værdifuld erfaring, for løbet så hele tiden ud til at blive vådt. Jeg var tilfreds nok med min performance i kvalifikationen, selvom jeg nok var lidt for forsigtig, når jeg passerede gule flag, siger Michael Christensen til teamets hjemmeside.

– Jeg fik en god start I løbet, men jeg kørte med mere vinge end nogle af de andre, og det gjorde mig til et nemt bytte på langsiden. Jeg mistede tid ved dækskiftet, fordi jeg holdt bag Leo i pitten, og efter det var det svært at blive på banen – selv på regnvejrsdæk, siger Christensen videre.

MW Arden-teamets brasilianer Leonardo Cordeiro var for en kort bemærkning teamets stjerne, da han kørte en andenplads hjem. Den blev dog efterfølgende taget fra ham, da de efterhånden meget regelmæssige tidsstraffe blev delt ud efterfølgende.

I andet løb var der lidt oprejsning til det hårdt prøvede team, da Miki Monras samlede flere point til kontoen med en tredjeplads. Men for anden dag i træk blev løbet ramt af regn midtvejs, og ufatteligt nok måtte Michael K. Christensen igen holde i kø i pitten – hvilket satte ham effektivt ud af spil. Cordeiro kørte i pitmuren på vej til startgridden.

– Det har ikke været mit år, har det? Jeg har sommetider været meget hurtig, men hændelserne ser ofte ud til at rotte sig sammen mod mig. Målet i dag var at hente så meget som muligt, men, som Miki, kørte jeg med mere vinge end nogle af de andre, og det gjorde det svært at overhale, siger Michael K. Christensen efter andet GP3-løb i forbindelse med F1 Grand Prix’et på Spa.

– Der var ikke meget, jeg kunne gøre ved den tid, jeg mistede i pitstoppet – det var bare uheld – og efter det fokuserede jeg og forsøgte at overhale så mange biler, jeg kunne. Desværre pushede jeg lidt for meget og spandt ind i dækmuren. Mit mål er nu at lægge de seneste løbsweekender bag mig og slutte på toppen i Monza, siger Michael K. Christensen videre.

GP3-finalen køres på Monza sammen med F1 den 10.-12. september.

Foto: Drew Gibson/GP3 Media Service

1 Comments

  1. Man må sige, det har været et karakterbyggende år for MK.
    Vi kan kun håbe, der er tålmodighed og økonomi hos MW Arden til at fortsætte med ham i 2011. Når alt kommer til alt, har Michael jo været langt den bedste i teamet. Monras har været heldigst…
    Teamet må vel også forventes, at forbedre sig næste år?

Skriv en kommentar