LM Racing 2016 - Foto: LM Racing

Michelle Gatting skifter til DTC med nystartet team

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Michelle Gatting debuterer i DTC med Lars Mogensens nye team, LM Racing.

Det 22-årige racertalent Michelle Gatting skal deltage i Danmarks bedste motorsportsserie, hvor hun har syv løb til at vinde den eftertragtede DTC-titel. En titel, hun går benhårdt efter:
– Jeg glæder mig meget til at være køre DTC. Efter et helt år på bænken er det en stor mulighed at kunne køre mod nogle af de dygtigste teams, og så bliver det spændende at få prøvet af, hvordan jeg klarer mig imod dansk motorsports store drenge. Men ambitionerne er naturligvis høje, siger Michelle Gatting.

🇩🇰󾭞🏽🏎So boys and girls! It's finally official. This year I'll be back where it all started, in Denmark. I'll…

Opslået af Michelle Gatting på 6. april 2016

Hos DTC-ledelsen glæder man sig over Michelle Gattings deltagelse. Tidligere løb har været præget af blandede felter, hvor unge kørere har dystet mod danske topkørere.
– Vi har en ambition om at vise, at motorsport er for alle, så derfor er det et kæmpe scoop, at den bedste danske, kvindelige racerkører har valgt at køre med i DTC i år. Motorsport er historisk set præget af, at der er mange mandlige kørere, så det bliver spændende med en dansk kvinde i feltet. Særligt da hun har reelle vinderchancer, siger Jesper Carlsen direktør i FDM-DTC.

Med i det helt nye team LM-Racing er også Nicolai Aaberg Hansen, der også er DTC-debutant i år. Hans vej ind i serien har vi tidligere på vinteren beskrevet – du kan læse mere her:
http://racemag.dk/nicolai-aaberg-hansen-debuterer-i-dtc/

3 Comments

 1. Fint nok med Michelle Gatting i DTC. Men hvorfor skal der fra FDM /Jesper Carlsen diskes op med useriøst sludder som “Danmarks bedste kvindelige racerkører”. Michelle var god i Go Kart, men det er en hel del år siden. Så lige pt. er hun langt fra på Christina Nielsens niveau

 2. Michelle Gatting er den kvindelige køre her hjemme som har det største potentiale af alle danske piger og kvinder, det er bare svært at vise hele tiden da motorsport er ekstremt dyrt at være med i, og der derfor skal findes rigtig mange penge for at kunne stille op. Det er jo ikke lige frem det problem Christina Nielsen går og døjer med, da hun er vel finansieret hjemme fra, derfor kan det være rigtig svært at sige hvem der er bedst af de to, da Michelle ikke har de samme økonomiske muligheder som Christina har. Det skal man også lige huske at tage med.

  Donald Trump kunne også godt deltage i Le Mans i år hvis han ville!$, og hvis han vil køre med i LMP1 klassen, så kunne det også godt lade sig gøre!!$$

  Penge og talent er ikke det samme!

  Jeg vil dog godt understrege at Christina Nielsen ikke er en dårlig racerkøre, det er bare den eneste måde at skære det ud i pap, for at kunne forklare situationen mellem de to køre.

 3. OK. Point taken Kenneth (helt enig mht. pengene og adgangen til gode racere (samt naturligvis meget effektiv pressedækning…) for Frk. Nielsen.
  Jeg glæder mig og ser frem til, Michelle Gatting vil gøre det rigtig godt i DTC

Skriv en kommentar