DTM

2015-08-03-formula-mikkeljensen-redbullring-01-1024x681

Mikkel Jensen får chancen i DTM-test

30. november 2015

I den kommende uge afholder Mercedes-Benz en stor DTM-test, som Kevin Magnussen – og nu også Mikkel Jensen får chancen i. Det skriver Mikkel Jensens team Formula Racing i dag.

Den 20-årige Formula Racing-kører ser frem til muligheden for at teste DTM-bilen mod en række andre unge talenter:
– Det er en kæmpe chance, og jeg glæder mig helt vildt til at prøve kræfter med en af motorsportens helt store serier, lyder det fra Mikkel Jensen.
Den unge aarhusianer sluttede sin debutsæson i Formula 3 European Championship i feltets bedste tredjedel, hvilket førte ham videre til en af sæsonens største løb, det uofficielle Formel 3-VM i den kinesiske region Macau.

Mikkel Jensen er en af de unge Formel 3-kørere, som Mercedes-Benz har valgt at støtte med en motoraftale, og selvom der ikke er lagt op til et fast DTM-sæde i den kommende sæson, kan en veloverstået test være afgørende for danskerens fremtid.
– Mit fokus er stadig på Formel 3, når det gælder 2016. Men motorsporten er en benhård branche, og man ved aldrig, hvad fremtiden bringer af muligheder, lyder det fra Mikkel Jennsen.
– Mit ultimative ønske hedder Formel 1, men som udgangspunkt går jeg efter at blive professionel racerkører. Derfor er jeg bestemt taknemmelig over at få en chance i en DTM-racer. En veloverstået test med gode resultater kan naturligvis forbedre mine chancer for at nå målet.

Skal kæmpe mod Kevin Magnussen
Mikkel Jensen er ikke den eneste dansker, som har fået mulighed for at vise sit værd bag rattet af en DTM-racer fra Mercedes-Benz. Til testen, som for Mikkels vedkommende finder sted på torsdag den 3. december på Jerez-banen i Sydspanien, deltager nemlig også Kevin Magnussen.

Den tidligere McLaren F1-kører har ligesom Mikkel Jensen også fået tilbudt en halv dag bag rattet af den 560-hestes Mercedes-AMG C63, som bilfabrikken har anvendt i dette års udgave af den populære tyske serie.
– Det er ret vildt at tænke på, at jeg dermed skal kæmpe mod selveste Kevin Magnussen, lyder det fra Mikkel Jensen.
Mikkel Jensen har allerede stiftet bekendtskab med DTM-raceren, dog kun i fabrikkens simulator, hvor resultaterne har været så gode, at man har valgt at prøve den unge dansker af bag rattet. En chance, som også har udløst skulderklap fra baglandet.
– Det er en helt fantastisk nyhed, både for Mikkel Jensen og for Formula Racing, at en af vores kørere skal prøve kræfter med en højt profileret serie som DTM. Det er absolut noget, vi er stolte af, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.

Skriv en kommentar