Mikkel O. Pedersen, Porsche Supercup 2016, Barcelona. Foto: Molitor Racing Systems, MRS

Mikkel O. Pedersen imponerer i Barcelona

Mikkel Overgaard Pedersen fik i dag sine første kilometer i det forjættede land, han har jagtet i det seneste års tid – Formel 1-supportklassen Mobil 1 Porsche Supercup.

Fra start var forventningerne ikke så høje, for denne weekend er Mikkel O. Pedersens første på Circuit de Catalunya. Læg dertil, at det er meget begrænset med træning i Porsche Supercup. Derfor gik meget af træningen med at lære banen at kende inden den afgørende kvalifikation.
Den manglende træning tacklede den unge struerbo imidlertid meget godt i dagens tidtagning, for da den sluttede, blev det til 9. bedste tid for Mikkel O. Pedersen, knap to tiendedele fra den hurtigste af de fire kolleger fra Molitor Racing Systems, Christian Engelhart på P7.

– Det var ikke lige noget, vi regnede med i morges, og teamkollegaen var heller ikke så snakkesalig efter kvalifikationen. Men det var en fed dag, og vi ved, at der er endnu mere i bilen til i morgen. Indtil videre lever Porsche Supercup helt op til det, vi har jagtet det for – der er masser af god erfaring og viden at tage med hjem. Vi har allerede lært en masse, lyder det fra Mikkel Overgaard Pedersen på en telefon fra Barcelona.

– Teamchefen troede vist næsten heller ikke på det. Han er i hvert fald vildt glad. Mit mål for i morgen er at komme i top 10, men man håber vel altid på mere. Er dog forsigtig med forventningerne, for det hele er meget nyt, lyder det fra den optimistiske Supercup-debutant.

Den flotte lørdag har også trukket anerkendende nik fra teamchefen Karsten Molitor. Molitor Racing Systems har en lang historie i serien og har haft en lang række store navne på holdet.
– Mikkel er den første kører i vores team, der har gjort det her. Uden træning, uden at have prøvet banen før. Det er en ekstremt flot præstation – He’s one to watch!, siger Karsten Molitor til Struer Nyheder.

Du kan se Mikkel Overgaard Pedersen køre Porsche Supercup som opvarmning til morgendagens Formel 1 Grand Prix i Barcelona. Det sker klokken 11.30 og kan fanges på Eurosport.

Skriv en kommentar