#77 - Dempsey Proton Racing - Michael Christensen

Motorsport i TV: Løbsoversigt uge 29

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Feriesæsonen har lagt en begrænsning på antallet af motorløb der køres denne weekend, men hvad gør det når det til gengæld er verdens to bedste serier der kører!

Kevin er Ungarn
Kevin Magnussen kører Ungarns GP i Renault raceren. Sidst han kørte på banen i 2014 blev det til en 12. plads, men forhåbentligt kan der denne weekend blev endnu et par point på kontoen. Løbet køres søndag kl. 14 og kan følges på TV3+, Viaplay og RTL.

WEC rammer Nürburgring
Måske verdens mest interessante løbsserie set med danske øjne rammer en af motorsportens højborge, når 6 timers løbet på Nürburgring afholdes denne weekend. Nicki Thiim og Marco Sørensen er til start i Aston Martin nr. 95, Michael Christensen i Porsche med nr. 77 og David Heinemeier Hansson er i Porsche nr. 88. Både Toyota og Audi søger oprejsning efter Le Mans, mens Porsche vil gøre sit bedste for at forsvare sin føring i toppen af LMP1 klassementet. Der bliver som altid i WEC masser af spænding! Eurosport viser kun den sidste time i fjernsynet, men Eurosport Player kan hele løbet streames. Ellers kan der købes adgang på WECs hjemmeside HER som også giver adgang til deres app.

World Cup fra Vojens
Holdmesterskabet i speedway skydes i gang lørdag aften direkte fra Vojens. Niels-Christian Iversen er kaptajn for det danske hold der også består af Kenneth Bjerre, Leon Madsen, Michael Jepsen Jensen og Fredrik Jakobsen. Sammen skal de op mod de respektive hold fra Rusland, Polen og Tjekkiet. Løbet vises lørdag fra kl. 19 på TV3 Sport 1, men vi opfordrer jer selvfølgelig til at køre en tur til Vojens og nyde sommeren med lidt speedway!
Læs mere HER

Derudover er der selvfølgelig GP2 og Porsche Super Cup.

Skriv en kommentar