Christina Nielsen PWC Long Beach Photo TRG Brian Cleary (5) (Copy)

Motorsport i TV: Løbsoversigt uge 27

8. juli 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Sommeren lader vente på sig, men frygt ikke – der er heldigvis masser af motorsport du kan hygge dig med i stedet. Som altid bringer vi her i samarbejde med DASU, en samlet oversigt over motorsport i fjernsynet denne weekend.

Kevin og Formel 1-feltet på Silverstone
Kun en uge efter Østrigs Grand Prix skal Kevin Magnussen og kolleger i Formel 1 atter i aktion. Det sker i England på traditionsbanen Silverstone, og begivenhederne kan som vanlig følges direkte på TV3+. Løbet starter kl. 14, med optakt fra 12.30. Livetiming via formula1.com

Magnussen og Nielsen fortsætter i USA
Ligeledes efter blot få dages hvil er Jan Magnussen og Christina Nielsen atter i aktion i Nordamerika. WeatherTech SportsCar Championship besøger en anden traditionsbane; Mosport Park i Canada. Christina er inden løbet i spidsen for klassen GTD sammen med Alessandro Balzan. Følg løbet live HER på søndag fra kl. 17.

Nikolaj Møller Madsen tilbage i GT4
Nikolaj Møller Madsen har sikret sig et fast sæde i den europæiske GT4-serie, efter en række af flotte wild-card løb. Han fører mesterskabet sammen med holdkammeraten Andreas Patzelt, og weekendens tredjesidste afdeling køres på Spa-Francorchamps i Belgien. Løbet køres lørdag kl. 12.35 og kan streames HER

Unge talenter i F3 og F4
Jan Jönck og resten af deltagerne i British Formula 3 Championship aflægger besøg på belgiske Spa-Francorchamps den kommende weekend.
Den tidligere Grand Prix-bane Magny Cours lægger asfalt til fjerde afdeling af det franske Formule 4–mesterskab. Casper Røes er blandt de startende. Ingen af de to løb kan desværre ses i fjernsynet eller nettet.

Der ud over køres der GP2, GP3, Rally Raid Silk Road og World Superbike.

Ønsker du at modtage oversigten direkte i din mail boks i stedet? Tilmeld dig DASUs nyhedsbrev.

Skriv en kommentar