Kartshop-header
Løbsoversigt

Motorsport i TV: Løbsoversigt uge 19

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Vi går endnu en stærk motorsport weekend i møde og vi bringer som altid en samlet løbsoversigt over hvor de danske kørere er i aktion. Oversigten bringes i samarbejde med DASU.

Spaniens Grand Prix
Det store Formel 1 cirkus kommer til Europa for første gang i år, når det spanske Grand Prix køres den kommende weekend ved Barcelona.
Kevin Magnussen er atter til start for Renault. Se tidspunkter HER og se med på TV3, Viaplay eller RTL.

Mikkel O. Pedersen er med i Porsche Mobil 1 Supercup, der varmer op til Spaniens F1-grandprix på Circuit de Barcelona-Catalunya. Løbet kan følges live på Eurosport og Eurosport Player søndag klokken 11.30.

Super Car-debut til Ulrik Linnemann
Danmarks bedste rallycrosskører Ulrik Linnemann får den kommende weekend sin debut i FIA European Championships Super Car–klasse. Det sker i Mettet, Belgien, for det franske Pailler Competition i en Peugeot 208.
Følg løbene via livetiming og livestream fra klokken 14.00 HER.

ELMS på Imola
Anden runde af European Le Mans Series (ELMS) afvikles den kommende weekend i Imola. Det rent danske Team Formula Racing (Ferrari 458) med Mikkel Mac, Christina Nielsen og Johnny Laursen er klar i LM GTE. Morten Dons er til start i LMP3. På samme bane afvikles også Renault Sport Trophy med Anders Fjordbach og Dennis Andersen på hold sammen.
ELMS kan følges søndag fra kl. 14 HER.

Renault Sport Trophy Endurance løbet køres lørdag kl. 15.07, mens de to Sprint-løb køres søndag kl. 9.12 (Amateur) og 12.27 (Pro). Løbene kan følges HER – sammendrag vises på Eurosport.

Gadeløb i Pau
Grand Prix de Pau blev kørt første gang i 1933 og er dermed et af verdens ældste byløb. I tilgift er banen stort set uændret siden starten..
Den kommende weekend besøger FIA European F3 Championship byen ved foden af Pyrenæerne for at afvikle tredje runde af dette års mesterskab. Blandt deltagerne er Mikkel Jensen. Også FFSA Formule 4 er til start, og her får unge Casper Røes muligheden for at prøve kræfter med en klassiker.
F3 køres lørdag kl. 11.15 og 15.50, og igen søndag kl. 15.15. Det livestreames HER
Vi har ikke været i stand til at finde tidsplan eller streaming for F4, men hvis du ved hvor det kan findes må du meget gerne dele det i kommentarfeltet.

Første runde af EM i karting
Zuera-banen i Spanien er vært for første afdeling af EM for klasserne OK og OK Junior den kommende weekend. Junior-europamester Christian Lundgaard er blandt favoritterne i OK, og det samme er Noah Watt i OK Junior, hvor han får selskab af Lucas Sommerlund. Sidstnævnte er EM-debutant. Løbet kan følges HER.

Formel Ford på Ring Djursland
Anden afdeling af DM i Formel Ford køres på kuperede Ring Djursland til Åbningsløbet. Daniel Lundgaard vandt to af de tre første afdelinger, mens Christian Rasmussen vandt den sidste.
Læs mere på HER.

NEC på Silverstone
Kasper Larsen og Keo Racing er med når anden afdeling af NEC Formula Renault 2.0 køres på Silverstone i England. Løbene kan ses live HER.

Ønsker du at modtage dette direkte i din mail inbox hver uge? Skriv dig op til DASUs nyhedsbrev her.

Prøv Viaplay her og se Formel 1 – helt uden binding

Skriv en kommentar