Motorsport i TV

Motorsport i TV: Løbsoversigt uge 25

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

På trods af sidste uges marathon-TV med både Le Mans og F1 er der ingen grund til at ligge på den lade side i denne uge. Der er nemlig masser af motorsport i TV denne weekend – Magnussen og nevø Dennis Lind indtager Paul Ricard, men også Anders Fjordbach, Mikkel Jensen og mange flere giver den gas rundt omkring i Europa.

Jan Magnussen i Blancpain Endurance Cup
Jan Magnussen bliver i Europa lidt endnu, inden næsen vendes mod staterne igen. Han deltager nemlig i Blancpain Endurance afdelingen på Paul Ricard denne weekend. Corvette er skiftet ud med Audi R8, og holdkammeraterne er i stedet Filipe Albuquerque og Rodrigo Baptista. Således er løbet også “kun” seks timer langt, men gridden er næsten lige så stor som på Le Mans – nemlig hele 56, alle i GT3 klassen.
Løbet starter lørdag kl 18 og kan følges live HER

Fjordbach skal genvinde VLN føringen
Danske Anders Fjordbach klarer sig imponerende i den tyske VLN-serie der køres på en kombination af Nürburgring Nordschleife og GP-strækningen. Han vandt de første to afdelinger, men pga. hans deltagelse i Renaults R.S.01 serie kunne han ikke deltage i 3. afdeling, og mistede derfor føringen i mesterskabet. Det skal der rådes bod på denne weekend! Han deler normalt R8’eren med Frank Stippler, men til denne weekend er det i stedet Marc Basseng.
Løbet starter lørdag kl. 13 og varer 4 timer – det kan følges live HER

Mikkel Jensen til start på Norisring
Mikkel Jensen er i aktion igen i weekendens afdeling af FIA F3 European Championship. Det er femte afdeling og køres på bybanen Norisring i Nürnberg. Mikkel Jensen indtager en niendeplads i EM. Lørdag køres løb 1 kl. 10.10 og løb 2 kl. 17.15. Søndag køres løb 3 kl. 09.55.
Følg løbene live via seriens hjemmeside HER.

Dennis Lind på Paul Ricard
På sydfranske Paul Ricard er Dennis Lind til start i tredje afdeling af BlancPain Lamborghini Super Trofeo, hvor han indtager andenpladsen i den samlede stilling. Løb 1 køres lørdag 14.30 og løb 2 søndag kl. 12.05.
Løbene streames live på nettet på seriens hjemmeside HER.

Nielsen og Egsgaard i TT Cup
Audi TT Cup afvikler samtidig tredje afdeling. Her skal Nicklas Nielsen bygge videre på farten, han har vist senest på Nürburgring. Nielsen er pt. P5 i mesterskabet. Også til start er Patrick Egsgaard, der er 13. samlet. Løbets store joker bliver dog Lucas di Grassi der normalt kører LMP1 Audi og Formula E har denne weekend en wildcard deltagelse i klassen, og vil helt sikkrt give de unge talenter kamp til stregen.
Løbene vises live HER. Løb 1 køres lørdag kl. 12.10 og søndag kl. 16.20.

Flere danskere til start i Karting EM
Tredje afdeling af CIK FIA European Championships (og anden afdeling af Academy Trophy) afvikles denne weekend i Portimao i Portugal. Christian Lundgaard, Noah Watt (samlet P1 i EM), Lucas Sommerlund og Mads E. Hansen (P2 i samlet stilling) er blandt de danske deltagere.
Følg løbene live HER.

Der ud over er der desuden DTM, MotoGP og Goodwood Festival of Speed.

Skriv en kommentar