18th June - 21h04 #64 CORVETTE RACING - GM (USA) / MICHELIN / CHEVROLET CORVETTE C7.R / Oliver GAVIN (GBR) / Tommy MILNER (USA) / Jordan TAYLOR (USA)Le Mans 24 Hour - Circuit des 24H du Mans - Le Mans - France © Gabi Tomescu - AdrenalMedia.com

Motorsport i TV: Uge 26

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Der er masser af motorsport i TV denne weekend, og vi bringer som altid en samlet oversigt over hvor de danske kørere er i aktion. Oversigten bringes i samarbejde med DASU.

Formel 1 tilbage i Europa
Efter afstikkere til Canada og Aserbajdsjan er Formel 1 nu atter i Europa, hvor der de næste par måneder afvikles seks Grand Prixer. Det første af disse køres den kommende weekend på Red Bull Ring i Østrig, og Kevin Magnussen er klar for Renault.
Løbet kan som vanlig følges direkte på TV3+ med optakt fra kl. 12.30. Livetiming via formula1.com

Rallycross-show i Sverige
Årets største rallycross-event i Skandinavien er utvivlsomt det svenske VM- & EM-løb i Höljes. Ulrik Linnemann og Daniel Nielsen er til start i tredje afdeling af EM Super 1600.
Se mere på finnskogamk.se og holjesrx.com. Løbene vises live på fiaworldrallycross.com

BlancPain Sprint Series i Tyskland
Nicolaj Møller Madsen er blandt deltagerne i tredje runde af BlancPain Sprint Series, der afvikles på Nürburgring den kommende weekend. Danskeren deler sin Audi R8 LMS med tyske Marcus Pommer, og parret er i spidsen for Silver Cup.
Løbet kan følges direkte på Eurosport 2 søndag kl. 14.30, eller streames gratis HER

GT-racing på navnkundig bane
Jan Magnussen og Christina Nielsen forlader atter Europa, denne gang for at deltage i 6-timers løb på den tidligere Grand Prix bane Watkins Glen i staten New York.
Se med HER

Danskere i Rally Bohemia
Danske Jacob Lund Madsen og Line Lykke Jensen deltager i deres Opel Adam i denne weekends Rally Bohemia som forberedelse til 2017-sæsonen. Læs mere om løbet her rallybohemia.cz.

Ønsker du at modtage DASUs oversigt direkte i din indbakke hver uge? Tilmeld dig HER

Skriv en kommentar