Kevin Magnussen (DEN) Renault Sport F1 Team RS16. Australian Grand Prix, Saturday 19th March 2016. Albert Park, Melbourne, Australia. Formel 1 kvalifikation.

Motorsport i TV: Løbsoversigt Uge 13

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Endnu en weekend betyder endnu en løbsoversigt. Her finder du som altid en komplet oversigt over de løb der køres med dansk deltagelse denne weekenden, samt hvor og hvornår du skal se med. God fornøjelse!

Formel 1 i ørkensandet
Anden afdeling af VM i Formel 1 køres den kommende weekend i Bahrain. Kevin Magnussen skal for anden gang til start for Renault, efter en god tolvteplads i premieren i Melbourne.
Løbet på Sakhir-banen køres som aftenløb klokken 17.00 og kan ses på både TV3+, på Viaplay og tyske RTL. Se sendetider HER

Sæsonstart i FIA Formula 3 European Championship
Et af de mest prestigefyldte juniormesterskaber har sæsonstart den kommende weekend. Første afdeling af FIA Formula 3 European Championship køres på Paul Ricard-banen i Sydfrankrig, hvor der afvikles tre tællende heat. Mikkel Jensen repræsenterer de danske farver og er igen til start for Mücke Motorsport med Mercedes-støtte i ryggen. Der køres tre løb, de første to hhv. 10.45 og 16.45, mens løb 3 køres søndag kl. 10.30.
Løbene livestreames HER

24 timer med danskere fra Silverstone
24H Series kan nok betegnes som den internationale motorsportsserie med størst dansk deltagelse, og denne weekende skydes det igang på Silverstone lørdag klokken 17. I alt 41 biler deltager og fordelt på en håndfuld af dem er 17 danske kørere. Løbet kan streames HER – løbet starter kl 17 og kan også følges på Motors TV.

Debut til formeltalenter
Weekenden byder også på debut for flere helt unge formeltalenter. På Brands Hatch i England debuterer Patrik Matthiesen og Nicolai Kjærgaard i MSA Formula 4 Championship. Serien er med på programmet ved det prestigefyldte British Touring Car Championship.Der er ikke umiddelbart adgang til løbene på dansk TV eller internettet, men de kan følges på britisk ITV4. Læs mere på http://msaformula.com

Casper Røes Andersen får debut i det franske Formel 4-mesterskab, der som FIA F3 køres på Paul Ricard. Det var dette mesterskab, der blev vundet af Lasse Sørensen i 2014.Der er ikke umiddelbart adgang til løbene, men se mere på www.autosportacademy.com

Tredje afdeling af WSK Super Master
La Conca i Syditalien lægger asfalt til tredje afdeling af løbsserien WSK Super Master. Det bliver dog uden Nicklas Nielsen, der p.t. indtager andenpladsen. Nicklas skal køre test for Audi forud for sæsonstarten i Audi TT Cup.
Også for Christian Lundgaard er der nyt. Europamesteren har skiftet hold og kører resten af sæsonen i OK for Ricciardo. I OK Junior er Noah Watt igen til start. Løbene kan streames HER hvor du også kan finde en komplet tidsplan.

Hvis du stadig kan klemme mere motorsport ind i kalenderen køres der også MotoGP denne weekend – det kan følges på Viaplay.

Ønsker du at modtage dette direkte i din mail inbox hver uge? Skriv dig op til DASUs nyhedsbrev her

Prøv Viaplay her og se Formel 1 – helt uden binding

Skriv en kommentar