CRAA 2016, foto: Niklas Majgaard

Motorsport i TV: Løbsoversigt uge 23

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Vi går endnu en stærk motorsport weekend i møde og vi bringer som altid en samlet løbsoversigt over hvor de danske kørere er i aktion. Oversigten bringes i samarbejde med DASU.

Canadas Grand Prix
Formel 1-feltet forlader for en stund de europæiske baner, og begiver sig til Montreal i Canada og det canadiske Grand Prix. Kevin Magnussen er atter til start for Renault. Løbet starter søndag kl. 20 dansk tid. Se den fulde tidsplan HER

Deutsche Kart Meisterschaft
Adskillige danske kørere er til start når anden afdeling af Deutsche Kart Meisterschaft køres den kommende weekend på banen i Ampfing.
Blandt favoritterne i OK er Emil Dose, og i OK Junior hører Mads E. Hansen ligeledes til forhåndsfavoritterne. Følg løbet HER – der køres en hel del løb så du finder den samlede tidsplan

British F3
Efter to top-5 placeringer i sidste runde har Jan Jønck tanket selvtillid inden det den kommende weekend går løs med femte runde af det britiske F3-mesterskab, der køres på Grand Prix-banen Silverstone.
Løbet kan så vidt vides kun ses på britisk ITV4 og den britiske TV-kanal BT Sport.

DM Formel Ford
Der venter deltagerne i DM for Formel Ford en ny udfordring, når tredje runde af mesterskabet næste weekend afvikles på Rudskogen i Norge. Daniel Lundgaard er inden løbet i spidsen for mesterskabet. Løbet kan ikke ses online eller på TV.

DTC på Ring Djursland
Ring Djursland lægger den kommende weekend asfalt til tredje afdeling af årets DTC-mesterskab. Løbet kan som vanligt følges live på TV2 Sport fra kl. 12 søndag.

VM Speedway i Horsens
Nicki Pedersen, Niels-Kristian Iversen, Peter Kildemand og wild-card Anders Thomsen fyrer speedway-maskinerne af på hjemmebane lørdag aften. Den 3. VM-afdeling køres i Danmark, og kan følges på TV3 Sport 1 og Viaplay fra kl. 18.30.

Derudover køres der FIM EWC 12 timers løb fra Portimao, WTCC og NASCAR.

Ønsker du at modtage dette direkte i din mail inbox hver uge? Skriv dig op til DASUs nyhedsbrev her.

Prøv Viaplay her og se Formel 1 – helt uden binding

Skriv en kommentar