24 Stunden Nürburgring 2015, Nürburgring-Nordschleife Foto: Gruppe C GmbH

N24: Time 2+3: Thiim med skade

16. maj 2015
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

20 omgange og tre timer inde er der lidt over et halvt sekund mellem den førende Black Falcon Mercedes SLS og BMW Z4 GT3’eren fra Team Marc VDS med startnummer 26 på 2. pladsen. VDS-bilen startede ellers fra pole, som vi skrev i opsummeringen efter time 1.
Løbets forreste Audi er på en øjeblikkelig 5. plads i form af de forsvarende mestre i Team Phoenix #1.
På sjettepladsen ligger Black Falcons anden SLS netop nu med Bernd Schneider ved rattet.
Nicki Thiim og Audi Sport Team WRT er lige nu nummer 17, og er desværre nede med over fire minutter i forhold til Black Falcon og Team Marc VDS. WRT-søsterbilen med nummer 28 ligger netop nu nummer 10 efter der ellers var en kortvarig brand i forbindelse med den bils første stop.

OPDATERING:
Klokken 19.01 kom der meldinger om, at den Audi, som Nicki Thiim kører i, har fået en større skade.
Efter sigende skiftes hele fronten på bilen netop nu – og derfor er den raslet ned gennem stillingen. Det placerer dem på en øjeblikkelig 40. plads (klokken 19.27).

I SP-Pro fører den Wochenspiegel-sponsorerede Team Manthey Porsche med Michael Christensen på holdet lige nu klassen – den bil er nummer 23 generelt.

Den første time var rolig, men time to var dårligt i gang før regnen begyndte at falde og det vendte op og ned for løbet hos flere teams. Regnen faldt især ved Karussell, hvilket snød en række kørere. Det gik blandt andet ud over Team Schuberts BMW Z4, der ellers var i front kortvarigt. Regnvejret sendte bilen i barrieren, og med den lange vej hjem fra uheldet, må det team nok konstatere, at chancerne er langt væk. Også Zakspeeds Mercedes #27 fik en snurretur i regnvejret.
Lige nu, hvor løbets tredje time er ovre, er regnen atter stoppet.

Time 3 gik hårdt ud over Bentley. Kort efter klokken 19 kom der billeder af Bentleyen med nummer 85, som var stoppet med store skader, og køreren, Guy Smith, var da også steget ud af bilen. Den er netop blevet markeret som udgået.
Søsterbilen havde kort tid efter Smiths uheld et større moment ved Hatzenbach, og bilen smed væske fra bagenden.

Banen tørrer netop nu op, og flere kørere indikerer, at det meste af banen er tør.

 

 

Skriv en kommentar