Kartshop-header

N24 time 1 – BMW sætter pace

16. maj 2015
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

De tre BMW Z4 GT3, der i store træk dominerede kvalifikationen har også taget kontrollen over løbet fra start og efter den første time førte Schubert-BMW’en med #19.
Årets Nürburgring 24 kom ganske gnidningsfrit i gang, og hele den forreste gruppe biler kom fint ud på Nordsløjfen for første gang uden uheld af nogen art. Fra pole position var det ellers Marc VDS BMW’en med Augusto Farfus, men han faldt hurtigt ned som firer på første omgang, og den anden Schubert-BMW med nummer 20 førte kortvarigt. Det varede dog ikke længe før Farfus fandt melodien og brasilianeren var således allerede på andenpladsen efter første omgang på den 26 kilometer lange bane. Nicki Thiim er i Team WRT-Audien med nummer 29 og var sekser efter første omgang.

Enkelte biler har allerede haft problemer – blandt andet blev Teichmann Racings Porsche 911 Cup-bil i SP7-klassen ramt af en punktering på anden omgang og måtte snige sig tilbage til pitten hele den lange vej rundt.
Der har allerede været nogen dramatik i forbindelse med banens zoner med fartbegrænsning, hvor flere måtte bremse hårdt for at undgå uheld i en slow zone. Det skete på omgang 2, da ROWE Racings Mercedes #22 var på vej tilbage til pitten med en punktering, mens Darren Turner i #007 Aston Martin måtte undvige og dermed mistede englænderen nogle pladser.

I den seneste halve time (22 timer og 30 tilbage lige nu) er der sket en del ting. Det er begyndt at regne på dele af banen, og i forbindelse med det første pitstop var der kortvarig en brand i Team WRTs anden Audi R8 LMS – den med nummer 28. Det skete i forbindelse med tankningen, men hurtige crewfolk fik slukket ilden med det samme.

Efter første pitstoprunde ligger Nicki Thiim nummer 14 samlet, mens den Team Manthey Porsche, som Michael Christensen er med i, ligger nummer 24.
Niels Borum og Team Scangrip er lige pt på 3. og sidstepladsen i SP8T – de ligger nummer 143 sammenlagt.
Claus Grønnings Clio Cup i SP3 er lige nu firer i klassen og nummer 112 sammenlagt.
Og i Cup 1 ligger Bliss Autosport og Roland Poulsen nummer tre i klassen og 93 sammenlagt.

Skriv en kommentar