Foto: Rebellion Racing

Nelson Piquet Jr. vender tilbage til Le Mans

7. marts 2016
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Nelson Piquet Jr vender tilbage til Le Mans efter ti års fravær. Det står klart, efter Rebellion Racing i dag, mandag, har præsenteret brasilianeren som en del af holdet på #12 Rebellion R-One LMP1-bilen. Den forsvarende verdensmester i Formel E kørte sidst på La Sarthe i 2006, hvor han blev nummer fire i GT1-klassen i en Aston Martin fra Russian Age Racing.

Nelson Piquet Jr. skal køre for Rebellion ved de europæiske runder af WEC, og således får Piquet 24-timersløbet på Le Mans samt 6 hours of Silverstone, 6 hours of SPA og prologen på Paul Ricard for teamet.

– Jeg er glad for at blive en del af Rebellion i flere løb i denne sæson – herunder Le Mans. Det løb er et af verdens mest specielle, og jeg elskede virkelig at køre der i 2006. Kort fortalt, så har det været højt prioriteret på min ønskeliste lige siden. Jeg kunne ikke være gladere end nu – jeg skal køre det med et fantastisk team og sammen med Nico Prost og Nick Heidfeld. Jeg kan ikke vente med at komme i gang på Paul Ricard senere denne måned, siger Nelson Piquet Jr.

Skriv en kommentar