Nicklas Nielsen er opsat på at vende tilbage til toppen af den tyske Formel 4-serie, når der i den kommende weekend køres race på Red Bull-banen i Østrig

Nicklas Nielsen klar til race på Red Bull-banen

9. juni 2017
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

En ødelagt vinge på Formel 4-raceren gjorde livet mere end ualmindelig surt for 20-årige Nicklas Nielsen under årets 2. løbsweekend i det tyske grand prix. Det skal der rådes bod på i den kommende weekend, når der køres på Red Bull-banen i Østrig.

Nicklas Nielsen satser ikke bare på at forsvare sin 5. plads i den samlede stilling, men også på at bringe sig helt i front igen, når der i den kommende weekend afvikles endnu 3 løb i den tyske Adac Formel 4-serie.

Den 20-årige dansker er kører hos US Racing, der ejes af den tidligere F1-kører Ralf Schumacher samt Gerhard Ungar med en fortid hos Mercedes. Det er Nicklas’ 2 sæson på de tyske racerbaner, og han lagde for 5 uger siden stærkt ud og endte på samlet 2. plads efter 3 løb.

Nicklas levede således op til alle forventninger allerede i årets første løbsweekend, og det tegnede da også lovende forud for de efterfølgende løb på Lausitzring for 2 uger siden, hvor Nicklas’ startede i næstbedste position.

– Vi havde dog ikke kørt særlig mange omgange, før jeg var impliceret i et sammenstød og ødelagde vingen på bilen. Jeg var ved at overhale, da køreren foran mig styrede ind foran min bil. Jeg blev nummer 21 og sidst, men jeg gennemførte trods alt løbet, siger Nicklas Nielsen.

På grund af den dårlige placering i første løb og efterfølgende dårlige startpositioner, kørte danskeren alligevel i mål som henholdsvis nummer 12 og 10 i weekendens to øvrige løb, og han ligger med 46 point nu på en samlet 5. plads forud for næste weekends Red Bull-race tæt på Graz i Østrig. Ærgrelserne efter Lausitzring har han lagt bag sig:

– Vi kørte tests på Red Bull i den forgangne weekend, og jeg blev toer i det første løb, blot 24 sekunder efter nummer 1. I weekendens andet testløb, hvor vi også forsøgte at ændre noget på den tekniske, endte jeg på en sjetteplads. Bilen kører, som den skal, og jeg føler mig i rigtig god form.  Med over 30 biler til start, er der trængsel, så hvis jeg denne gang kan undgå uheld som sidst, er jeg overbevist om, at jeg kan køre mig op i top 3 igen, siger Nicklas Nielsen.

Skriv en kommentar