Kartshop-header
Nicklas Nielsen på podiet på Nürburgring

Nicklas Nielsen på podiet i Nürburgring

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Igen en ny succesfuld weekend for Audi Junior Nicklas Nielsen på Nürburgring – med en 9 plads i løb et og flot andenplads i løb to! Det bringer Nicklas op på tredjepladsen i mesterskabet med 2 løbsweekender endnu!

Om weekendens resultat siger Nicklas:

Race 1:

“En ok start fra en p5! Udbremsede Hofbauer og Lappalainen for enden af langsiden og var ved at tage 3 pladsen. Desværre bliver Lappalainen sendt på tværs da en af de andre kører rammer ham hårdt bagi. Det resulterer i at han helt uforskyldt kommer sidelæns ind i mit baghjul og får mig vent rundt. Derefter kørte jeg mig fra en p15 til en p8

Race 2:

Ikke meget at sige om det andet løb, det var en kort fornøjelse! Super tilfreds med en 2 plads og er glad for at jeg tog så mange point med hjem! Efter det røde flag havde vi kun 10 minutters race, og her overhaler Lappalainen og jeg Marschall lige efter safetycar er kørt i pit! Dæktrykket var taget efter fuld løbs distance og på grund af det røde flag, resulterede det i at bilen var meget levende på de første omgange – Lappalainen stak hurtigt af, men det udlignede sig på de sidste omgange da jeg fik varme i dækkene!

Alt i alt en fin weekend hvis man ser bort fra den lille kontakt i race 1”

Næste løb i Audi TT Cup køres weekenden 28/29 september op Hungaro Ring i Ungarn! Forinden skal Nicklas i næste uge teste to dage for Audi deres Audi R8 LMS GT 3 på legendariske Red Bull Ring i Østrig!

Stilling i Audi TT CUP

1.    Lappelinen          197 p
2.    Marschall            180 p
3.    Nicklas N             166 p
4.    Van der linde      163 p
5.    Lindholm             134 p

Resterende løb i 2016 Audi Sport TT kalender:

23. – 25. September,  Budapest  (Ungarn)
14. – 16. Oktober, Hockenheim (Tyskland)

Skriv en kommentar