I weekenden sætter Nicolai Sylvest atter kursen mod Tyskland for at race i Mercedes AMG Team Zakspeeds GT3-racer

Nicolai Sylvest glæder sig til Lausitzring

20. maj 2017

I weekenden sætter Nicolai Sylvest atter kursen mod Tyskland for at race i Mercedes AMG Team Zakspeeds GT3-racer. Denne gang bliver det på Lausitzring syd for Berlin, hvor han atter skal køre sammen med Nikolaj Rogivue i kampen for at hente point og pokaler i ADAC GT Masters.

”Jeg glæder mig til at køre på Lausitzring, for jeg kender banen rigtig godt,” siger det 19-årige Team Danmark-talent. ”Jeg kørte første gang på banen, da jeg deltog i det tyske Formel 3-mesterskab, og sidste år startede jeg for Zakspeed-teamet i GT Masters-løbet.”

Løbet på Lausitzring bliver det andet i år for Nicolai Sylvest og Nikolaj Rogivue i ADAC GT Masters.

”Vi var desværre uheldige ved første afdeling på Hockenheim, men jeg fik i hvert fald selv bevist, at jeg har farten til at kunne være med fremme i feltet, og jeg håber, at jeg kan tage farten med til denne weekend,” siger teenageren fra Jægerspris.

”Løbet på Lausitzring bliver et af årets højdepunkter. Det er eneste gang, at både GT Masters-serien og DTM-serien kører race på samme bane i samme weekend, så der kommer med garanti i titusinder af tilskuere.”

Det er også muligt at følge Nicolai Sylvests løb hjemme fra Danmark, da løbet live-streames på adac-gt-masters.de.

Skriv en kommentar