Kartshop-header
Nicolaj Møller Madsen skal køre sæsonens første løb i Badhurst 12 Hours 2017

Nicolaj Møller Madsen åbner med australsk klassiker

30. januar 2017
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Nyheden om Nicolaj Møller Madsens nye aftale med Porsche teamet Prosport var knap nok skrevet under, før flybilletterne blev bestilt til et kæmpe eventyr ved en af årets helt store klassikere.

2017-sæsonen starter så langt fra Danmark, som man næsten kan komme. Nemlig i Sidney, Australien, hvor han skal deltage i det meget prestigefyldte 12 timers løb på racerbanen Bathrust.

12 timers løbet er sammen med 24 timers løbet i Daytona en af sæsonens store åbningsløb. Løbet rummer 65 biler fra start og byder på både GT3 og GT4 biler.

Bathrust er en af de mest krævende racerbaner og kendetegnes af de høje tekniske krav såvel som enorme højdeforskelle.

“Jeg glæder mig helt vildt. Det er en kæmpe chance – og det er skønt at kunne starte løbssæsonen allerede efter 1 måned inde i 2017. Ligesom med alle andre aspekter af 2017 sæsonen, er vi allerede 2 måneder foran, hvilket giver en dejlig ro og glæde, så jeg kan fokusere på at blive en bedre racerkører”, siger danskeren.

Nicolaj Møller Madsen skal dele bilen med hans team-kammerat fra GT4, Jorg Viebahn, hvilket betyder, at deres team-arbejde kun kan blive endnu stærkere, når sæsonen for alvor skydes i gang.

Løbet i Bathurst starter den 3. februar.

Man kan se løbet Down Under her.

Skriv en kommentar