Nicolaj Møller Madsen avancerer til Audi Sport TT Cup

Nicolaj Møller Madsen mister kørekort efter fartovertrædelse

17. august 2017
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

TV2 bringer i dag nyheden om, at den fynske racerkører Nicolaj Møller Madsen af retten i Odense er blevet idømt en bøde på 8000 kr. og ubetinget frakendelse af sit kørekort i et år.

Møller Madsen blev i oktober 2016 målt til at køre 174 kilometer i timen på motorvejen ved Fredericia, hvor han måtte køre 110. Og i januar 2017 blev han målt til 82 kilometer i timen i København, hvor han måtte køre 60. Han erkendte begge forhold.

Dommen betyder, at han i et år ikke kan køre bil i Danmark, hverken på gade eller bane.

– Jeg skal have den dom, jeg skal have. Jeg har gjort en overtrædelse, og det står jeg ved. Nu skal jeg og min advokat bare finde ud af, om det er den rigtige dom, jeg har fået, udtaler Nicolaj Møller Madsen til TV2.

– Mit ræs og mit primære formål ligger i Tyskland. Det er der, jeg vil være racerkører, og dernede kommer det ikke til at gøre nogen forskel, om jeg har et kørekort eller ej, siger Nicolaj Møller Madsen.

– Jeg har fået en lærestreg, og når jeg kommer tilbage og har et kørekort om et år, skal jeg indordne mig under alle færdselsregler, ligesom jeg skal nu, siger Nicolaj Møller Madsen.

Som følge af dommen har Nordfyns Kommune opsagt deres sponsoraftale med racerkøreren.

Se hele interviewet med Nicolaj Møller Madsen her.

Skriv en kommentar