Lewis Hamilton, Abu Dhabi 2014

Nordicbets odds peger på Hamilton som verdensmester – igen

9. februar 2018
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

2017 blev året, hvor Lewis Hamilton vandt sit fjerde verdensmesterskab. Briten blev væltet af tronen i 2016 af holdkammeraten Nico Rosberg, men går nu igen ind til sæsonen 2018 som forsvarende mester. Tilmeld har bookmakeren Nordicbet.dk nu Mercedes-køreren som storfavorit til at vinde, specielt Rosberg har parkeret bilen og karrieren i garagen.

Faktisk giver briten kun odds 2,30 for at genvinde mesterskabet i år. Dobbelt så højt odds – og mere til – får du på tyske Sebastian Vettel, der udpeges for førsteudfordrer i resten af feltet. Efter at have vundet fire år i træk (2011-2013), har der dog ikke været plads øverst på skamlen for Ferrari-køreren siden da. Alligevel er han, sammen med Max Verstappen til odds 6, umiddelbart de to bedste bud på at slå Lewis Hamilton.

Herefter stiger oddsene nemlig stødt på de resterende, konkurrerende kører i form af odds 10 på Daniel Riccciardo, odds 15 på Valtteri Bottas og 17 på Fernando Alonso.

Men hvad så med Kevin Magnussen, der endelig har haft en vinterpause, hvor han ikke har skullet tænke på, om der nu var kontrakt i motorsportens Formel 1 eller ej. Ham spår bookmakerne faktisk slet ingen chance til astronomiske odds 1001. Du har med andre ord lige så stor/lille chance for at ramme jackpotten på Nordicbet Casino.

Uanset, om du tror på favoritten Hamilton eller har de rødhvide briller på og hepper på Magnussen, kan du få en bonus hos Nordicbet. Den lyder på 1.000 kr. til nye spillere, hvor Nordicbet.dk indsætter et bonusbeløb svarende til den første indbetaling. Indbetaler du 250 kr., har du 500 kr. at spille for. Du skal dog lige være opmærksom på de altid gældende gennemspilskrav samt vilkår.

Læs også: Hvordan man ser Formel 1 i 2018

Skriv en kommentar