Kartshop-header

LMS

Nürburgring (DE), 14th May 2015. 24h race, BMW M6 GT3 Presentation, Jens Marquardt (DE) BMW Motorsport Director, Mareen Braun (DE), Frank van Meel (NL)Chairman of the Board of Management of BMW M GmbH. This image is copyright free for editorial use © BMW AG (05/2015).

Ny BMW M6 GT3 præsenteret

16. maj 2015
se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Vi har vidst det i nogen tid – BMW’s succesfulde Z4 GT3 racer er på vej på pension – og faktisk er weekendens Nürburgring 24 modellens sidste løb. Men BMW Motorsport hviler ikke på laurbærrene, og derfor er arvtageren i form af den nye M6 GT3 netop blevet præsenteret forud for løbet.

Den nye M6 får først sin debut i næste sæson, men det forhindrede dem ikke i at vise den nye bil frem på den såkaldte M Night fredag aften.
Faktisk fik BMW Motorsports’ kunder allerede et kig på den nye M6 GT3 onsdag ved et lukket event på BMW Motorsports testcenter på netop Nürburgring, hvor de fik en grundig introduktion til den nye bil af kørerne og ingeniørerne.
Motoren – i gadetrim en 4.4 liters V8 twin turbo – har i racerudgaven faktisk kun fået et fåtal af ændringer, hvilket i alt giver omkring 500 hk og masser af moment. Den nye M6 GT3 vejer mindre end 1300 kilo.
I forhold til den udgående Z4 GT3 får M6 GT3 en længere akselafstand, hvilket forbedrer dens handling.

 

 

1 Comments

Skriv en kommentar