CRAA 2016, Foto: Thomas Norsted

Nyt Aarhus-hattrick i DTC

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

De godt 40.000 tilskuere, der i weekenden indløste billet til Classic Race Aarhus fik masser af god motorsport for pengene – men også et hattrick. Jan Magnussen vandt nemlig nok en gang alle tre DTC-løb i Aarhus, hvilket betyder, at han fortsat er ubesejret på bybanen i Mindeparken.

Heat 3 tog Magnussen hjem fra pole position, mens teammate Michael Markussen fik vekslet sin start fra 2. position til en andenplads.
Fra start var der dramatik bag dem, da Casper Elgaard og Mikkel C. Johansen fortsatte deres duel fra 2. heat. Her var Mikkel C. meget tæt på at fravriste Elgaard tredjepladsen med en god start, men den forsvarende mester lukkede godt af.
Team Flexlease.nu kom også godt fra land i 3. heat, særligt ved Kasper H. Jensen, der hurtigt gik forbi Martin V. Jensen i starten af løbet.

På 4. omgang endte duellen mellem Casper Elgaard og Mikkel C. Johansen i et sammenstød, der skadede sidstnævntes bil, og samtidigt faldt der også en strafbane for sammenstødet. Senere på samme omgang kunne Kasper H. Jensen føje spot til Mikkel C. Johansens skade ved at overhale ham i opløbssvinget.
På dette tidspunkt var Jan Magnussen for alvor stukket af ude foran, og kampen lå mest mellem Casper Elgaard og Kasper H. Jensen. Presset fra den unge Team Flexlease.nu-kører var stort, og det trak op til en overhaling flere gange – men mesteren forsvarede sig godt. Det holdt dog ikke til mål for Elgaard, der måtte se Kasper H. Jensen få det bedste træk ud på sidste omgang, hvilket endte med en udbremsning for enden af langsiden.

Jan Magnussen, vinder heat 3:

– Sikke en weekend. Det har været helt fantastisk for vores team, at vi fik vores første 1-2-sejre. For mig personligt var det også utroligt vigtigt, at det hele virkede her, for jeg kommer til at misse en afdeling senere på året, så der skulle nogle point på kontoen.

Michael Markussen, P2:
– Det var en helt perfekt weekend for teamet, det her. Vi kan jo ikke vinde begge to…, griner Michael Markussen og fortsætter:
– Jeg er så glad for det her resultat. Teamet fortjener det, og det var virkelig godt, at vi kunne vise vores fulde potentiale her. Det bliver svært at bygge videre på de her resultater, men vi har et godt momentum nu, og det bliver meget vigtigt på Ring Djursland.

Kasper H. Jensen, P3:

– I går var noget af en rodebutik, men det blev bedre i dag. Jeg er glad for, at vi kunne få en pokal med hjem, for det var virkelig svært i går.

Martin V. Jensen, P5 og U21-vinder:
– Det hele har kørt godt i denne weekend. Bilen har været super god, og man når langt her i Aarhus med gode starter og en rimeligt hurtig bil. Det har været en rigtig god weekend, og vi fik en masse vigtige point til mesterskabet, så jeg er meget tilfreds.

Skriv en kommentar