Nyt pust på hastighedsprøverne

27. marts 2009

Ib Kragh rådede allerede i 2008-sæsonen over 4 trækkende hjul. Men i 2009 er de samlet i én bil.

Rallygaragen hos Ib Kragh har været særdeles velforsynet med både en Renault Megane Maxi og en Renault Clio Super 1600. Ved særlige lejligheder – såsom Tvilum Scanbirk Rallyshow i Fårvang – anvendte Ib begge biler, men 4 trækkende hjul er nu engang mest effektive, når de sidder på den sammen bil, så i løbet af vinteren tog planerne om en Super 2000 rallybil fart.

“Jeg kiggede længe efter en Peugeot 207, men det rigtige tilbud dukkede aldrig rigtig op og da jeg i stedet fik kig på en Abarth Grande Punto S2000 i Polen slog jeg til.” Et valg, som han efter at have fået asfalt under hjulene, ikke har fortrudt. “Den kører rigtig godt. Selvfølgelig kræver den noget tilvænning, men den virker let at gå til og den tager godt imod de justeringer vi afprøver på undervognen. Samtidig har jeg også allerede mærket, at en Abarth er en lidt speciel bil. Tilskuerne synes, den er spændende, og jeg er allerede blevet kontaktet af dedikerede Abarth-fans, som følger meget med i, hvordan det går.”

De danske rallyfans fik bilen at se for første gang til rallytesten i Aare, men en sprængt toppakning betød, at det kun var om formiddagen, at bilen var i aktion.

1 Comments

  1. Alt for lækker bil, den Abarth Punto! Var selv til rallytest med resten af mit team, og vi var da også ovre og lure lidt meget 😉

Skriv en kommentar