Hej Julia, jeg har lige en bunke på 400 emails jeg skal igennem, men jeg vil lige følge op på vores kampagne. Placeringerne er på plads, minus Smartbets, hvor ham der koder det stadig er på ferie. Han er hjemme denne uge og kaster sig over det asap. Jeg giver dig en ekstra måned på Smartbets for det uden beregning i den anden ende. Alt vores SEO er opdateret, og jeg venter på resultaterne, som bør komme fra nu af og frem. Jeg mangler stadig pixel implementering, er jeg sikker på. Kan du give mig en status på det, og hvor langt vi er her. Håber du har haft en god sommer!

Overraskende dansk mester i gokart

Det er tre år siden, Kevin Rossel har kørt gokart, men i denne weekend vendte han for en stund tilbage, og det fejrede han med et længe ventet dansk mesterskab.

Normalt er det en meget god ide at træne lidt før et mesterskab, specielt hvis du endda har lidt ambitioner om at vinde, men den forgangne weekend viste, at det også kan lade sig gøre på anden vis. Efter en pause på tre år tog Kevin Rossel en hurtig beslutning og eftertilmeldte sig til DM, og det endte på suveræn vis.

– Jeg tog med både for sjov, og fordi jeg tænkte, at jeg godt kunne være med i den gode ende. Det kunne jeg heldigvis, men jeg er noget overrasket over, at jeg var i stand til at vinde, forklarer Kevin Rossel efter en weekend, hvor mere eller mindre lå forrest hele tiden. I første omgang var planen egentlig bare at få lidt god træning henover en lang sommerpause, men da han først blev sluppet løs, var der ingen tvivl om ambitionerne.

– Jeg vil altid gerne vinde, og det pynter med en titel mere på mit CV.  Jeg giver alt, hvad jeg har hver gang, og så manglede jeg faktisk også det her mesterskab. Jeg vandt det aldrig, da jeg kørte gokart, og nu håber jeg, at den her sæsoner byder på to danske mesterskaber. Jeg har stadig muligheden i DST-serien, hvor vi allerede tester igen om et par dage, erklærer Kevin Rossel, som også ser ud til snart at være på udenlandsk asfalt igen.

– Det er meget tæt på at falde i hak med en test i en rigtigt spændende bil, og lige nu afventer vi primært nogle datoer, hvor kalenderen passer. Det er igen en mulighed for at bevise sig, og så er det rart, at man ikke er helt rusten, og så skader det heller ikke at komme med lidt selvtillid efter et DM, som jeg har ventet på, slutter den nykårede danske mester i gokart.

Både i den europæiske GT4-serie og i den danske DST-serie er Kevin Rossel fornemt fra land i sæsonen med henholdsvis en andenplads og en delt førsteplads

Skriv en kommentar