Kartshop-header
Se Formel 1 Gratis

Palmer smider point i Ungarn

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Kevin Magnussens teamkammerat Jolyon Palmer kørte et flot grandprix i Ungarn. Efter mere end halvdelen af løbet lå briten til point på en 10. plads.

Til sammenligning var Kevin Magnussen fanget bag de to Haas-biler, som danskeren ikke kunne komme forbi pga. manglende topfart ned af langsiderne.

Ingen tvivl om, at Renault overordnet på dagen var hurtigere end Haas, men det fik Kevin Magnussen ikke glæde af.

Det gjorde Jolyon Plamer til gengæld. Helt overordnet så Palmers Renault bare hurtigere ud end Kevins. Desværre for Palmer var det ikke nok, for briten lavede en uprovokeret fejl i et sving og gled af banen.

Han havde dog så meget fart på bilen, at han hurtigt kom retur. Dog tre placeringer længere tilbage i feltet, idet Hulkenberg, Perez og Gutierrez gik forbi. Noget af en fejl må man sige.

Dermed endte Renault igen uden point, da Palmer sluttede som nummer 12 og Kevin som nummer 15.

På plussiden for Kevin skal det påpeges, at danskeren holdt Kvyat bag sig over mange omgange. På minus må man sige, at Kevin Magnussen langt fra kan være tilfreds med denne uges grandprix, som for alvor lægger pres på danskeren, idet det bliver mere og mere lige mellem ham og Palmer.

Oppe foran kørte Hamilton et flot løb, hvor han fra start af lagde sig forbi Rosberg. Den placering holdt briten fast i. Men sejren fører Lewis Hamilton nu kampen om VM foran Rosberg. På tredjepladsen fulgte Ricciardo.

Opdateres………

Skriv en kommentar