Vicious Rumour Racing Ferrari 488 GT3 preseason - Foto: Benny Simonsen

Ét par hurtige fra Le Mans

se formel 1, livestream formel 1, se formel 1 gratis,

Lørdagen på Le Mans bød på en relativt afslappet stemning, men selvfølgeligt dog med et strejf af alvor. Alle ved at det er i dag de har alle muligheder for at teste deres biler for at se om Le Mans set-up’et er lige i skabet, eller om der skal trimmes.

Lørdagen bød også på flere mindre historier, og et af de små dramaer var at der kun var 59 biler til det traditionsrige gruppefoto. Der er jo 60 biler på grid’en og det var #51 der manglede. Ingen viste i går eftermiddags hvor den var blevet af, for den var til stede på banen. Sagen var dog den at AF Corse var ved at skifte motor på #51 Ferrari 488 GTE Pro, der skal køres af Gianmaria Bruni, James Calado og Alessandro Pier Guidi. Så dramaet kan godt nedskalleres, bortset fra at det virker lidt mærkeligt at skifte motoren, før den overhoved har kørt. Jeg skal ikke skabe drama omkring den nye Ferrari 488 GTE motor.

Alex Brundle blev igår udpeget som officiel reserve hos G-Drive Racing, og han kan kun vente på at se om han kommer til at køre en top LMP2 racerbil på Le Mans i 2016.

Facebook gruppen for Danske Le Mans fansAuktion over én Le Mans rejse for to

Skriv en kommentar